• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist скачать в хорошем качестве

How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Tonkatsu Two Ways: Classic and Modernist

Tonkatsu is Japanese-style breaded and fried pork cutlets: thin cuts of pork coated in flour and egg wash, dredged in panko breadcrumbs, and fried until the pork is cooked through and the crust is golden and crispy. Nowadays, you can get tonkatsu in Japanese restaurants across the United States, but the versions that are served in some of Japan’s best restaurants are on a different level. Part of that has to do with the specific kind of breadcrumbs that are used to coat the pork, which are called “nama panko” (fresh breadcrumbs). Whereas the dried panko you can find at almost any grocery store produce a crunchy crust, fresh panko—when fried—produces a wispy, crispy crust that’s super light. Thing is, you can’t just go out and buy fresh panko. In this video, chef Nick Gavin shows you the best way we’ve found to make nama panko, as well as two tonkatsu recipes that put it to use. One is more classic, with a pounded pork loin chop that’s deep-fried until tender and juicy; the other is a modernist take that features an enormous sous vide pork collar. The latter is modeled after the huge cutlets you can order at some of the top tonkatsu spots in Japan, with a 2-inch-thick pork collar “chop” that’s been perfectly cooked and tenderized using sous vide. For the full ingredient lists and recipes, sign up for a Studio Pass membership at ChefSteps.com/studiopass. Recipes: Ultimate Sous Vide Tonkatsu: https://www.chefsteps.com/activities/... Classic Tonkatsu: https://www.chefsteps.com/activities/... Nama Panko (Fresh Panko Breadcrumbs): https://www.chefsteps.com/activities/... Tonkatsu Sauce: https://www.chefsteps.com/activities/... Equipment: Buy the Breville Sous Chef® 16: Https://breville.oie8.net/0ZebEN Buy the Joule® Turbo Sous Vide: https://breville.oie8.net/oq4Krb Buy the Control Freak Home: https://breville.oie8.net/9goeDy Follow us:   / chefsteps     / chefsteps   ChefSteps 101: Through science, entertainment, and industry experience, we strive to help every home cook reach their full potential. With more than 1,000 recipes developed in our kitchen, there’s something for everyone. To find out more, visit our website: https://www.chefsteps.com/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5