• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI скачать в хорошем качестве

Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI 3 years ago

フレンチ

フレンチ 料理

フレンチ レシピ

料理

レシピ

cookking

おつまみ

簡単料理

人気レシピ

おもてなし

オテル・ドゥ・ミクニ

三國清三

献立

おうちごはん

晩ごはん

朝ごはん

簡単レシピ

シェフ

料理人

豚肉

豚肩ロース

豚ロース

肉料理

オーブン料理

Rôti de porc Orloff

Orloff

Porc

Rôti

لحم خنزير

猪肉

豬肉

Cerdo

सुअर का मांस

carne de porco

свинина

শুয়োরের মাংস

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pork Roast Orloff : Simple recipes from chef MIKUNI

We present to you the simple recipes of Kiyomi Mikuni, the owner and chef of the Mikuni hotel, a French cuisine restaurant in the Yotsuya district of Tokyo. ▼ 【Ingredients】 for 4 to 5 people 700g pork loin (block) Sliced cheese (one slice for each incision) Bacon (one slice for each incision) 100g button mushrooms 2 onions Fresh thyme Fresh rosemary 1/2 cup white wine 1/4 cup water Some pepper and truffle salt 【Preparation】 ・ Preheat the oven to 180℃. ・ Cut onions into quarters. 【Procedure】 1. With a sharp knife, make 8 or so evenly-spaced incisions into the pork loin. Season with the salt and pepper. Into each incision fit a slice of cheese and a slice of bacon. 2. In an ovenproof dish, place the prepared pork loin, the onion quarters, mushrooms, and fresh herbs. Pour in the water and white wine. 3. Bake at 180℃ for 1 hour. Remove from the oven and let it rest for a while. 4. Slice into portions and serve on a plate. ◎ Bon Appétit! 【Drink】 Puligny Montrachet Domaine de la Vougeraie AOC Puligny-Monrachet France Burgundy ============================================= Pushing further the concept of natural cuisine: '' my Japanized cuisine ''. Japanized, this means the following: after having mastered traditional French cuisine perfectly, Japanizing it and fully expressing its spirit and its philosophy in a way that French cooks cannot express themselves. The proof is that Kiyomi Mikuni received from the French republic the insignia of knight of the legion of honor, and was named doctor honoris causa by the university Francois Rabelais. He is the first Japanese chef to have received the Legion of Honor, and there are only 4 chefs in the world who have had the honor of being named honorary doctorate by this university. This is the pride of the Mikuni hotel. Please enjoy 'Japanized', the culinary philosophy and spirit of Mikuni. ▼HP https://oui-mikuni.co.jp/ ▼Instagram   / hoteldemikuni   ▼Facebook   / hoteldemikuni.tokyo  

Comments
  • Riesling Chicken : Simple recipes from chef MIKUNI 3 years ago
    Riesling Chicken : Simple recipes from chef MIKUNI
    Опубликовано: 3 years ago
    182506
  • Simple country terrine : Simple recipes from chef MIKUNI 4 years ago
    Simple country terrine : Simple recipes from chef MIKUNI
    Опубликовано: 4 years ago
    125293
  • #321『ローストポークのブーランジェール風』具材をのせてオーブンで焼くだけ!|シェフ三國の簡単レシピ 4 years ago
    #321『ローストポークのブーランジェール風』具材をのせてオーブンで焼くだけ!|シェフ三國の簡単レシピ
    Опубликовано: 4 years ago
    91364
  • ビールもご飯も無限に進む!【笠原家の焼豚(やきぶた)】 1 year ago
    ビールもご飯も無限に進む!【笠原家の焼豚(やきぶた)】
    Опубликовано: 1 year ago
    2415104
  • Chaliapin steak : Simple recipes from chef MIKUNI 4 years ago
    Chaliapin steak : Simple recipes from chef MIKUNI
    Опубликовано: 4 years ago
    709666
  • 【鶏ハムのトンナートソース添え】鶏むね肉を使ったヘルシータンパク質!イタリア版ツナマヨソースを添えたらオシャレな前菜に! 7 days ago
    【鶏ハムのトンナートソース添え】鶏むね肉を使ったヘルシータンパク質!イタリア版ツナマヨソースを添えたらオシャレな前菜に!
    Опубликовано: 7 days ago
    282
  • The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia 5 months ago
    The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia
    Опубликовано: 5 months ago
    1253668
  • #265『豚ヒレ肉のパイ包み焼き』フランスの古典料理を簡単に!シェフ三國の簡単レシピ 4 years ago
    #265『豚ヒレ肉のパイ包み焼き』フランスの古典料理を簡単に!シェフ三國の簡単レシピ
    Опубликовано: 4 years ago
    148040
  • Пётр I: Как один человек переписал судьбу целой страны [История в Личностях] 1 day ago
    Пётр I: Как один человек переписал судьбу целой страны [История в Личностях]
    Опубликовано: 1 day ago
    259692
  • MAKING RATAOUILLE From Pixar's Ratatouille (Confit Byaldi) | Lets Recreate Ep. 1 3 years ago
    MAKING RATAOUILLE From Pixar's Ratatouille (Confit Byaldi) | Lets Recreate Ep. 1
    Опубликовано: 3 years ago
    10973590

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS