У нас вы можете посмотреть бесплатно Rapeiden ranskalaisten patonkien leipomista [päivitys reseptiin] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Yritetään taas tehdä ranskalaista patonkia kotiuunissa esitaikinan avulla. Tämä on päivitetty "versio" alkuperäiseen videoon, jonka löydät tästä: • Rapeiden ranskalaisten patonkien leip... Resepti: Ainesosat: Esitaikina: 190g vehnäjauho (puolikarkea) 190g vesi Ripaus kuivahiiva Varsinainen taikina: 380g esitaikinaa 215g vettä 380g vehnäjauho (puolikarkea, Kinnusen mylly) 2g kuivahiiva 10g suola Paistetaan 235c asteen lämmössä, kiertoilmauunissa teräslevyn päällä noin 17 minuuttia. Tilaa kanava tästä: http://bit.ly/3tOJF3H