У нас вы можете посмотреть бесплатно Open Crumb Sourdough Baguette | 天然酵种法棍面包 | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make these Sourdough Baguette that produces a light and fluffy loaf of French bread that will rival any bakery! A French-classic thin, crispy outer crust with an airy creamy interior crumb and lots of flavour. Simple ingredients and easy enough for beginners, no secrets and no kneading required! STARTER / LEVAIN BUILD 40g Starter 40g Flour 40g Water *Refresh a couple times prior using to achieve optimum results (4-5 Hrs PEAK @ 28C) How to make Sourdough Starter Guide: https://bit.ly/3BJrPTG RECIPE 400g Bread flour or T65 300g Cold water 100g Active Sourdough Starter 8g Salt Bake in a pre-heated oven & lava rocks 250C @ 10 mins (with steam) and final at 230C @ 10 mins (without steam) NOTE: ⚠️ Kindly adjust the hydration accordingly based on flour types, more or less if necessary (10g +/- ⚠️ Turn on [CC] for subtitle! Instagram: @sour.lotti / sour.lotti Butter Oat & Flaxseed Sourdough Recipe: • Butter Oat & Flaxseeds Sourdough | 燕麦... How to strengthen your starter guide: https://bit.ly/3udzzsU How to read the dough, not the clock: https://bit.ly/3vfNv6N Music by LOFI GIRL - LAZY SUNDAY: / lazysunday