• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Sourdough Sandwich Bread, Success. Part 3 скачать в хорошем качестве

Sourdough Sandwich Bread, Success. Part 3 3 дня назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Sourdough Sandwich Bread, Success.  Part 3
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Sourdough Sandwich Bread, Success. Part 3 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Sourdough Sandwich Bread, Success. Part 3 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Sourdough Sandwich Bread, Success. Part 3 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Sourdough Sandwich Bread, Success. Part 3

Sourdough Wonder Bread Copycat Recipe Side Dish • Bread Source: https://thatsourdoughgal.com/sourdoug... Serving size: 20 slices (1 sandwich loaf) Prep time: 30 mins Cook time: 45 mins Ingredients 15 g sourdough starter 15 g honey 30 g water 60 g bread flour 35 g bread flour 175 g whole milk All of the stiff sweet starter ((from above)) All of the tangzhong ((from above)) 225 g cold water 75 g honey 25 g avocado oil 575 g high-protein bread flour ((see Notes)) 12 g salt 1 tbsp butter ((for buttering the baked loaf)) Directions 1. Day 1 (Evening) 2. Make the stiff sweet starter: In a small jar, mix 15 g sourdough starter, 15 g honey, 30 g water, and 60 g bread flour until it forms a ball. Knead outside of the jar to fully incorporate the ingredients. Cover loosely and let ferment at room temperature until morning. 3. Make the tangzhong: Mix 35 g bread flour and 175 g whole milk in a microwave-safe bowl. Microwave in 30-second intervals, stirring between each, until thickened and reaches 150°F (65°C). For me, it usually takes 3-5 rounds to finish. Cover and refrigerate until morning. 4. Day 2 (Morning) 5. Mix the dough: In stand mixer bowl, combine All of the stiff sweet starter, All of the tangzhong, 225 g cold water, 75 g honey, 25 g avocado oil, 575 g high-protein bread flour, and 12 g salt. Mix on speed 1 (lowest speed) for 1-2 minutes until ingredients come together, then increase to speed 2 (a tiny bit faster) and mix for 10-15 minutes, or until dough reaches a weak windowpane. It takes about 10 minutes in a Bosch and upwards of 30 minutes in a KitchenAid, for reference.The dough will feel slightly sticky or tacky after mixing, but it should hold its shape. If the dough doesn't fully come together after a few minutes in the stand mixer, add additional flour in 1 tbsp increments. 6. Bulk fermentation: Transfer to lightly oiled bowl, cover, and let rise on counter until evening (8-12 hours). At the end of bulk fermentation, the dough should have risen by about 40%, have lots of bubbles, and should be puffy when you tap the surface. (My BF took 11 hours; my home was 73°F/23°C and my dough was 75°F/24°C.) Once it reaches this point, put the bowl in the refrigerator until bedtime to slow down fermentation. 7. Day 2 (Evening) 8. Shape the dough: If not using a nonstick bread pan, lightly oil it. Bring dough out of the fridge and turn it onto work surface (use a light dusting of flour to prevent sticking, if needed). Using a rolling pin, roll dough into rectangle slightly narrower than pan width (about 10" wide by 14" long). 9. Roll up the dough tightly, pinch the seams on each end, and place your dough log seam-side down in bread pan. 10. Second rise: Cover and let rise on the counter, overnight, until very puffy and the dough is even with the height of the pan rim (approximately 8-12 hours). (My dough was ready after 11.5 hours in a 73°F/23°C environment.)Note: If your home is warmer than about 75°F (24°C), the dough will likely overproof by morning. I advise putting it in the fridge overnight and resuming with the second rise in the morning. 11. Day 3 (Morning) 12. Bake: Preheat oven to 350°F (175°C). Bake uncovered 40-45 minutes until internal temperature reaches 200-205°F (93-96°C). If the top of the loaf is getting too dark, cover with foil. Once done, immediately brush hot loaf with 1 tbsp butter. Cool in pan 5-10 minutes, then turn out onto rack. Cool completely before slicing (1-2 hours).

Comments
  • Heaven Help Me Chocolate Cake with Ermine Buttercream Icing 7 дней назад
    Heaven Help Me Chocolate Cake with Ermine Buttercream Icing
    Опубликовано: 7 дней назад
  • The Softest Sourdough Sandwich Bread (Wonderbread Copycat!) 4 месяца назад
    The Softest Sourdough Sandwich Bread (Wonderbread Copycat!)
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Jr. Breeding Sheep Showmanship - NAILE 2025 Трансляция закончилась 32 минуты назад
    Jr. Breeding Sheep Showmanship - NAILE 2025
    Опубликовано: Трансляция закончилась 32 минуты назад
  • The best Same Day Sourdough sandwich bread recipe | soft and fluffy 1 год назад
    The best Same Day Sourdough sandwich bread recipe | soft and fluffy
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски? 9 месяцев назад
    Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски?
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Master Sourdough at Home: The Easy Way No One Talks About” 10 дней назад
    Master Sourdough at Home: The Easy Way No One Talks About”
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Простой заквасочный хлеб для сэндвичей (для ленивых) 1 год назад
    Простой заквасочный хлеб для сэндвичей (для ленивых)
    Опубликовано: 1 год назад
  • No Stand Mixer! How to Make the Same-Day Sourdough Wonder Bread Copycat by Hand 3 месяца назад
    No Stand Mixer! How to Make the Same-Day Sourdough Wonder Bread Copycat by Hand
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ШУЛЬМАН: 10 часов назад
    ШУЛЬМАН: "Вот правда, но этого же не скажешь прямо". Интервью с "категорическим императивом"
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Oatmeal Raisin Cookies 1 день назад
    Oatmeal Raisin Cookies
    Опубликовано: 1 день назад
  • Простой способ приготовления закваски за 10 минут 9 месяцев назад
    Простой способ приготовления закваски за 10 минут
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Halloween Cinnamon Rolls 2 недели назад
    Halloween Cinnamon Rolls
    Опубликовано: 2 недели назад
  • How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 8 месяцев назад
    How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • The Best Same-Day Sourdough Sandwich Bread - Wonder Bread Copycat! 3 месяца назад
    The Best Same-Day Sourdough Sandwich Bread - Wonder Bread Copycat!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Harvest Apple Cake 2 недели назад
    Harvest Apple Cake
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Heaven Help Me Chocolate Cake 6 дней назад
    Heaven Help Me Chocolate Cake
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Honey Whole Wheat Bread 6 дней назад
    Honey Whole Wheat Bread
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Не нужно бродить всю ночь! Этот европейский хлеб занял у меня всего 1 час! 7 месяцев назад
    Не нужно бродить всю ночь! Этот европейский хлеб занял у меня всего 1 час!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Easy Sourdough Sandwich Bread (Recipe 2.0) 4 месяца назад
    Easy Sourdough Sandwich Bread (Recipe 2.0)
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Master Class: Ben Starr's 10 minute Simple Sourdough (for lazy people!) 10 месяцев назад
    Master Class: Ben Starr's 10 minute Simple Sourdough (for lazy people!)
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5