У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Smoked Salmon Candy (Recipe + How To) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Smoked Salmon Candy Recipe Per 5 lbs salmon 2 cups cane sugar 2 cups non iodized salt 1/2 c maple syrup. For detailed instructions see video, this is a brief overview; Cut skin on salmon fillets into 1"x1" by 6" strips. Mix salt and sugar together in a bowl. Layer in a container with the salt and sugar mixture between each layer. Put in fridge or cooler with ice for 8-10 hours. Rinse well, lay out to dry in front of a fan for 1-2 hours. Smoke in your wood smoker until its cooked through, for us thats 6-8 hours. We dont know the temp in our smoker. Every 45-60 minutes Marius reloads the wood in the smoker, and bastes the salmon with maple syrup. When its done, take out, let cool, vacuum seal and label and pop in the freezer. Keeps upto 2 years in freezer vacuum sealed.