У нас вы можете посмотреть бесплатно Drozdzowa Babka Wielkanocna z rodzynkami,skorka pomaranczy lukrem Pachnaca baba Polish Easter Babka или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
SMACZNEGO @gotujzbozenka Skladniki- Przepis jest ten na 3 duze babki: 9 jaj do ciasta ( 5 zoltek i 4 cale) plus 1 jajko do posmarowania babek 230g masla 120g swiezych drozdzy lub 2 lyzki suszonych 200g rodzynek zlotych 500g mleka 225g cukru 1300g-1320g Maka biala pszenna( najlepsza chlebowa) 3 lyzki skorek kandyzowanych z pomaranczy lub 2 lyzeczki startych swiezych skorek lub zapach pomaranczowy 2 lyzeczki wanili 1/2 lyzeczka soli do ciasta Lukier: 200g Cukru pudru Sok z cytryny Likier Piec 170C przez 45 min **************************************************** Ingredients - The recipe is for 3 large cupcakes: 9 eggs for dough (5 yolks and 4 inches) plus 1 egg for brushing the cupcakes 230g weight 120g fresh yeast or 2 tablespoons dried 200g golden raisins 500 g of milk 225g of sugar 1300g-1320g White wheat flour (the best for bread) 3 tablespoons candied orange peels or 2 teaspoons grated fresh peels or orange flavor 2 teaspoons of vanilla 1/2 teaspoon salt for the dough Frosting: 200g Powdered Sugar Lemon juice Liqueur Bake 335F 45 min