У нас вы можете посмотреть бесплатно 《Taste of Europe 品味歐洲》 EP06 法國─巴斯克燉雞 France – Poulet à la Basquaise или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
*English below* 你對美食情有獨鍾嗎?你想要自己在家也能做出美味歐洲料理嗎?那你來對地方了! 《品味歐洲》 EP06 由法國在臺協會主任公孫孟 (Jean-François Casabonne-Masonnave) 為大家帶來他的家鄉菜,來自法國南方的巴斯克燉雞! 食材: 1. 3 隻雞腿 2. 2 片非煙燻火腿 3. 1 個洋蔥 4. 2 個辣椒 5. 1 個青椒 6. 1 個甜椒 7. 2 顆番茄 8. 1 個大蒜 9. 白酒 10. 3 匙橄欖油 11. 麵粉 12. 鹽 13. 黑胡椒 14. 艾斯佩雷辣椒粉 15. 2 隻迷迭香 16. 新鮮香芹 《品味歐洲》由歐洲經貿辦事處與歐盟會員國駐台辦事處聯合製作。每個禮拜,我們將為各位帶來一道來自歐盟會員國的道地歐洲料理,共有15道精選菜餚等你來品嚐。 現在就按讚、訂閱、開啟小鈴鐺,讓我們帶你一起「品味歐洲」吧! Are you a food lover? Would you like to make your own European dishes at home? Then you have come to the right place! In this episode of the “Taste of Europe”, Jean-François Casabonne-Masonnave, Director of the French Office in Taipei will show you how to make the most popular dish near his hometown in southern France - Poulet à la Basquaise! Ingredients: 1. 3 chicken legs 2. 2 slices of non-smoked ham 3. 1 onion 4. 2 chilies 5. 1 green pepper 6. 1 sweet pepper 7. 2 tomatoes 8. 1 garlic 9. White wine 10. 3 tablespoons olive oil 11. Flour 12. Salt 13. Black pepper 14. Piment d’Espelette 15. 2 sticks of rosemary 16. Fresh parsley The “Taste of Europe” is presented by the European Economic and Trade Office together with the EU Member States offices in Taiwan. Every week, we will bring to you one national dish from the 15 EU countries represented in Taiwan. Subscribe to our channel now, so you don’t miss an episode from the “Taste of Europe”! ____ 追蹤法國在台協會 Follow the French Office in Taipei on FB / franceataiwan 追蹤歐洲經貿辦事處社群粉專 Follow the European Economic and Trade Office on FB / euintaiwan IG / euintaiwan Twitter / grzegorzewskif #TasteofEurope #TasteofFrance #PouletalaBasquaise #PaysBasque #PimentdEspelette #EUFoodie #foodie #EuropeanCuisine #TeamEurope #EUinTaiwan