Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 自制煎蕊 | 简单又美味的煎蕊甜品食谱 | How to make Cendol | Step by Step Recipe в хорошем качестве

自制煎蕊 | 简单又美味的煎蕊甜品食谱 | How to make Cendol | Step by Step Recipe 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



自制煎蕊 | 简单又美味的煎蕊甜品食谱 | How to make Cendol | Step by Step Recipe

自制煎蕊 | 简单又美味的煎蕊甜品食谱 | How to make Cendol | Step by Step Recipe 今天要为大家带来一道美味的马来西亚甜品食谱——煎蕊!本视频将为大家完整地演示制作过程,并分享一些小技巧,让您轻松掌握制作方法。 我们的煎蕊非常香,又好吃。制作过程简单易懂,只需要一些基本的厨具和食材就可以制成。大热天来上一碗,冰冰凉凉又解暑。 Today, I will bring you a delicious Malaysian dessert recipe - Cendol! This video will demonstrate the complete preparation process and share some tips to help you easily master the method. Our Cendol is incredibly fragrant and tasty. The preparation process is simple and easy to understand, requiring only basic kitchen utensils and ingredients. Have a bowl of iced cold Cendol during a hot day is refreshing and cooling to beat the heat. ➡️ 煎蕊 Cendol 1000毫升 班兰水 1000ml Pandan water 1汤匙 糖 1 tbsp Sugar 1茶匙 盐 1tsp Salt 100克 绿豆粉 100g Mung bean flour 60克 玉米粉 60g Corn starch 20克 木薯粉 20g Tapioca starch 冰水 Iced water ➡️ 椰糖浆 Coconut Syrup 100克 椰糖 100g Palm Sugar 200毫升 清水 200ml Water 50克 白糖 50g Sugar 班兰叶 Pandan Leaf ➡️ 椰浆 Coconut Milk 100毫升 椰浆 100ml Thick Coconut Milk 200毫升 清水 200ml Water 1/2茶匙 盐 1/2 tsp Salt ➡️ 配料 Side ingredients 玉米粒 Corn kernels 红豆 Red beans

Comments