У нас вы можете посмотреть бесплатно Traditional French Baguettes With Poolish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Authentic baguettes with crunchy crust and airy crumb structure. Using slow fermentation paste - Poolish to add in the final dough mix. A tutorial will guide you how to make a French baguette at home from scratch with break down step by step. You can easily make it well with a few times practice and be patient. Couche: https://amzn.to/3mJUJhq Danish dough whisk: https://amzn.to/3sQ83Vc Baking stone: https://amzn.to/3zeWRmj UFO Bread Lame: https://amzn.to/3eTVZtI Baguette Transfer Peel: https://amzn.to/3pYrhGh Ingredients for 2 French baguettes: **Poolish 80 g bread flour 1/16 tsp dried yeast 80 g water **Final dough 170 g water 1 recipe poolish above 1 tsp dried yeast 8 g salt 280 g bread flour ***Detailed French baguettes recipe: https://chillthebread.com/authentic-f... #ASMR #Frenchbaguette #bread Follow me on: *** Instagram: / chillthebread *** My blog: https://chillthebread.com/