• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Jacques Pépin's French Stew | KQED скачать в хорошем качестве

Jacques Pépin's French Stew | KQED 2 years ago

jacques pepin

pbs

kqed

recipes

how to

asmr

cooking

jacque pepin

howto

pbs cooking shows

pbs cooking

jacques pepin episodes

jacques pepin today's gourmet

jacques pépin

james beard

pepin

jacques pepin techniques

public tv

food

cooking for friends

cooking asmr

stew

french stew

country stew

zucchini

zucchini recipes

beef stew

boeuf

daube

van gogh

zucchini fan

beef recipes

creme de cassis recipe

arles

how to make stew

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Jacques Pépin's French Stew | KQED
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Jacques Pépin's French Stew | KQED в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Jacques Pépin's French Stew | KQED или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Jacques Pépin's French Stew | KQED в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Jacques Pépin's French Stew | KQED

Jacques Pépin shares his recipe for a hearty daube du beef country stew inspired by the French city of Arles, where Van Gogh made many of his most beloved paintings. The thickening agent for this stew is made with hazelnuts, bread, parsely, and garlic. Jacques uses garden-fresh vegetables including zucchini, squash, tomato, and plenty of garlic in a visually appealing side dish of zucchini fans. For dessert, Jacques prepares a goblet of fruit, black currant syrup, creme de cassis, and Swiss wine. In This Episode: 00:00: 1:00 Jacques Pepin's beef stew recipe 2:23 Prepping vegetables for beef stew 5:18 How to make a thickening agent using hazelnut, bread, parsley, and garlic. 8:52 Zucchini fan recipe 14:40 How to make garlic puree by hand 17:04 Creme de Cassis dessert Today's Gourmet with Jacques Pépin - Full episode Season 3, Episode 302, 1994. Homage to Van Gogh Subscribe to watch a new Jacques Pépin video every Wednesday: https://www.youtube.com/kqed?sub_conf.... #jacquespepin​​​​​​​ #stew #recipes About Today's Gourmet with Jacques Pépin: Today’s Gourmet aired on KQED 9 for 3 seasons, spanning 1991 – 1993. The series showcased Jacques' culinary techniques, mouthwatering recipes, and his sensibilities as a chef. Episodes include recipes such as gnocchi maison and visits from special guests including the godmother of the organic food movement, Alice Waters. The Jacques Pépin Foundation is dedicated to enriching lives and strengthening communities through the power of culinary education. https://jp.foundation/​​​ Subscribe to ‪@KQEDFood‬ to watch more food videos.

Comments
  • Jacques Pépin's Chicken Ballotine is Classic for a Reason | KQED 2 years ago
    Jacques Pépin's Chicken Ballotine is Classic for a Reason | KQED
    Опубликовано: 2 years ago
    128474
  • Fish in a Potato Jacket Recipe | Jacques Pépin Today's Gourmet | KQED 3 years ago
    Fish in a Potato Jacket Recipe | Jacques Pépin Today's Gourmet | KQED
    Опубликовано: 3 years ago
    105015
  • Jacques Pépin's Seafood Lovers Recipes | KQED 2 years ago
    Jacques Pépin's Seafood Lovers Recipes | KQED
    Опубликовано: 2 years ago
    59663
  • Easy 20-Minute Pasta with Tomato, Spinach & Ham 2 months ago
    Easy 20-Minute Pasta with Tomato, Spinach & Ham
    Опубликовано: 2 months ago
    47884
  • Day in the Life of a Japanese Fisherman 5 days ago
    Day in the Life of a Japanese Fisherman
    Опубликовано: 5 days ago
    637290
  • Jacques Pepin's Catfish Ratatouille | Today's Gourmet | KQED 3 years ago
    Jacques Pepin's Catfish Ratatouille | Today's Gourmet | KQED
    Опубликовано: 3 years ago
    106301
  • Really Good Beef Stew | Kenji's Cooking Show 3 years ago
    Really Good Beef Stew | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 3 years ago
    2686162
  • Jacques Pépin and Anthony Bourdain: Home and Away 9 years ago
    Jacques Pépin and Anthony Bourdain: Home and Away
    Опубликовано: 9 years ago
    1169094
  • Pierre Koffmann - Bordelaise Sauce with Fillet Steak - Classic French Bistro Cooking - BBC Maestro 3 years ago
    Pierre Koffmann - Bordelaise Sauce with Fillet Steak - Classic French Bistro Cooking - BBC Maestro
    Опубликовано: 3 years ago
    926636
  • [Reupload] Marco Pierre White's Recipe for Boeuf Bourguignon with Wild Mushrooms 4 years ago
    [Reupload] Marco Pierre White's Recipe for Boeuf Bourguignon with Wild Mushrooms
    Опубликовано: 4 years ago
    1074175

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5