У нас вы можете посмотреть бесплатно 红烧羊肉,鲜嫩多汁,How to make Braised Lamb in Brown или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
我希望您喜欢观看该视频 请给予我们高度的评价和评论! [红烧羊肉] 请尝试一下! ★食谱请点击这里↓ ──────────────────────────────────────────────────────────────────────── [红烧羊肉] 羊肉 500克 1 汤匙 酱油 2 汤匙 料酒 1汤匙 老抽 30 克 蒜头 15克 葱段 两片 生姜 盐 少许 鸡精 少许 两个 八角 少许 桂皮 ☆整理用 将羊肉焯水,焯水时,加入料酒,少许生姜,去除羊肉的羊膻味,起锅烧油,将羊肉放入锅中翻炒,炒出香味,在放入调料,香叶, 八角,大料,蒜头,生姜,酱油,料酒,盐,加入水没过羊肉,小火慢炖,焖煮20分钟,即可装盘。 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────── #en cooking #圆之宴 #encooking #红烧羊肉 #小吃 #美食 #肉肉 All the recipes and dishes I have made are referenced and learned on the internet, youtube, google... I'm not the first to make them, not the first to create a certain dish. . I just change the ingredients to make the dish suit my taste. And I just hope my video has an easy way to communicate so that you can successfully make the dishes that you like. If anything bothers you, I sincerely apologize. And the last thing I am not a professional chef. I'm just a normal person, thank you.