У нас вы можете посмотреть бесплатно This dessert consists only of eggs, milk and sugar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
All you need for this caramel pudding are eggs, milk and sugar. Instructions in the description Ingredients 1-½ C sugar (divided) 6 large eggs, room temperature 3 cups whole milk 1: In a large, heavy saucepan, cook and stir 3/4 cup sugar over low heat until melted and golden. Pour into eight 6-oz. Pour into eight 6-oz. custard cups, covering the bottom of each cup; let stand 10 minutes. 2: In a large bowl, whisk together the eggs, milk, vanilla and remaining sugar until blended but not frothy. Pour over the caramelized sugar. 3: Place the cups in two 8-inch square baking pans. Pour very hot water into the ramekins to a depth of 1 inch. Bake at 350° until a knife inserted in the center comes out clean, 40-45 minutes. Remove from molds and cool on wire racks. 4:To remove, run a knife around the edge of the cups and invert onto dessert plates. Serve warm or chilled.