У нас вы можете посмотреть бесплатно Belizean Creole Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Belizean Creole Bread Recipe by Belizeanvibez 10 cups Flour 2 Tbs Yeast 2 Tbs Sugar 1 1/2 Tbs Salt 1 Tbs Baking Powder 1/2 stick butter (used3/4 stick) 1/2 Cup Shortening 31/2 - 4 Cups Warm coconut milk (depending on brand of flour) *Add milk slowly Mix dry ingredients including dry yeast Add butter and shortening and mix into flour Add warm coconut milk and start to form dough If using yeast that needed to raise using water, add yeast to flour mixture at this time Continue to form dough, in mixture or on your kneading board, add less or more milk as needed to make dough soft. Continue kneading dough for 5 mins. Set aside on a bowl covered w damp cloth in a warm place for 45 mins Punch out air from dough, Roll out dough and cut into desired pieces to form 10 to 12 dough balls and place on baking sheet. Cover bread and set aside in a warm place and let raise for an additional 30 minutes. Turn on oven to 375 degrees Bake for 25 to 30 minutes Makes approximately 10 to 12 bread depending on size