• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes скачать в хорошем качестве

Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes 12 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Egg Custard Tart - The Boy Who Bakes

Pastry 225g plain flour 150g unsalted butter 50g caster sugar pinch of salt 1 large egg Custard Filling 350ml single cream 100ml whole milk 2 tsp vanilla extract or 1 vanilla bean 8 large egg yolks 100g caster sugar 1 nutmeg Lightly grease an 9-inch tart tin (preferably with a loose bottom) and set aside. For the pastry, place the flour and butter into a large bowl and using your fingertips gently rub the butter into the flour, until it resembles breadcrumbs. Add the sugar and the salt and stir to combine. Make a well in the middle of the bowl and add in the egg. Using a fork start to combine the egg and the butter mixture. Once the dough has started to come together use your hands to gently knead the dough into a uniform, smooth mix. Wrap the pastry in clingfilm and refrigerate for about an hour or until firmed up, enough so that it is rollable. Dust the worksurface with a little flour and roll out the pastry until it is about a couple of inches wider than the tart tin. Roll the pastry onto the rolling pin and gently drape it into the tin. Gently lift and press the pastry into the base of the tin, leaving the excess overhanging the tart. Place onto a parchment lined baking tray and refrigerate for about 30 minutes or until the pastry has firmed up again, this will help the pastry keep its shape whilst baking. Whilst the pastry is in the fridge preheat the oven to 180C. Remove the tart from the fridge and line it with a piece of parchment paper, filling it with either baking beans or rice and bake in the preheated oven for about 20 minutes. Remove the tart from the oven and carefully remove the parchment and the baking beans. Place the tart back in the oven for about 5 minutes to brown the base a little. Once the tart has baked we are going to take an extra step to prevent our liquid filling making the base soggy. Take an extra egg yolk and using a pastry brush coat the entire inside of the tart. Place this back in the oven for 5 minutes to dry out. This egg creates a nice seal so that the liquid in the filling cant make the pastry soggy. Turn the oven down to 130C and make the custard. Place the cream and milk into a medium saucepan and set over medium heat. Add the vanilla extract or if you are using it the vanilla pod (scrape out the seeds and add to the liquid along with the pod itself) and bring the cream to a simmer. Place the egg yolks and the sugar into a bowl and whisk together. Pour the hot cream over the yolks, whisking constantly (remove the vanilla pod at this stage if using). Leaving the tart in the oven pour in the custard, the reason for this is that it fills the tart completely and its very easy to spill if you have to carry it to the oven. Carefully grate the nutmeg over the entire tart and then bake for around 30-40 minutes or until set around the outside but still with a little wiggle in the middle. Allow the tart to cool fully before trimming off the excess pastry and removing form the tin. Dont forget to subscribe to my channel    / theboywhobakes   My books are available here http://t.co/vY1v11x9\   / theboywhobakes     / theboywhobakes     / theboywhobakes  

Comments
  • Старомодный английский пирог с заварным кремом 4 года назад
    Старомодный английский пирог с заварным кремом
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучший парижский пирог с заварным кремом | Dorie All Day 4 года назад
    Лучший парижский пирог с заварным кремом | Dorie All Day
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Prevent Bundt Cakes from Sticking - The Boy Who Bakes 4 года назад
    How to Prevent Bundt Cakes from Sticking - The Boy Who Bakes
    Опубликовано: 4 года назад
  • Paul Hollywood's Egg Custard Tarts | #GBBO S04E04 | Pies and Tarts Week 6 лет назад
    Paul Hollywood's Egg Custard Tarts | #GBBO S04E04 | Pies and Tarts Week
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to bake a Victoria Sponge - The Boy Who Bakes 12 лет назад
    How to bake a Victoria Sponge - The Boy Who Bakes
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Puff pastry egg tarts, 酥皮蛋撻 12 лет назад
    Puff pastry egg tarts, 酥皮蛋撻
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Секрет идеальной корочки для пирога — Кухонные головоломки с Томасом Джозефом 11 лет назад
    Секрет идеальной корочки для пирога — Кухонные головоломки с Томасом Джозефом
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Custard Tart/ Blind baking pastry case 6 лет назад
    Custard Tart/ Blind baking pastry case
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Egg Custard Tart Recipe - In The Kitchen With Kate 11 лет назад
    Egg Custard Tart Recipe - In The Kitchen With Kate
    Опубликовано: 11 лет назад
  • The ultimate how to bake an egg custard tart recipe from a bake off finalist 7 лет назад
    The ultimate how to bake an egg custard tart recipe from a bake off finalist
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Идеальный кремовый пирожок — кухонные головоломки с Томасом Джозефом 10 лет назад
    Идеальный кремовый пирожок — кухонные головоломки с Томасом Джозефом
    Опубликовано: 10 лет назад
  • How To Make Sweet Shortcrust Pastry | Jamie Oliver 9 лет назад
    How To Make Sweet Shortcrust Pastry | Jamie Oliver
    Опубликовано: 9 лет назад
  • HOW TO MAKE A PERFECT TART CRUST FROM SCRATCH | WATCH THIS BEFORE YOU BAKE THEM 6 лет назад
    HOW TO MAKE A PERFECT TART CRUST FROM SCRATCH | WATCH THIS BEFORE YOU BAKE THEM
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Chcesz Ukrainy w Unii? 2 дня назад
    Chcesz Ukrainy w Unii?
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Chocolate Salted Caramel Tart Recipe 11 лет назад
    Chocolate Salted Caramel Tart Recipe
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Classic Chocolate Tart Recipe | Sorted Food 11 лет назад
    Classic Chocolate Tart Recipe | Sorted Food
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!) 12 лет назад
    Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!)
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Sweet Pastry Crust Recipe Demonstration - Joyofbaking.com 14 лет назад
    Sweet Pastry Crust Recipe Demonstration - Joyofbaking.com
    Опубликовано: 14 лет назад
  • How to make a custard tart, with Bouchon's pastry chef 12 лет назад
    How to make a custard tart, with Bouchon's pastry chef
    Опубликовано: 12 лет назад
  • No Oven)프라이팬 슈크림빵 クリームパンレシピHow to make Cream Bun [스윗더미 . Sweet The MI] 10 лет назад
    No Oven)프라이팬 슈크림빵 クリームパンレシピHow to make Cream Bun [스윗더미 . Sweet The MI]
    Опубликовано: 10 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5