У нас вы можете посмотреть бесплатно Saka mushi Manzyu [How to make Japanese sweets / recipe] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Introducing how to make sake steamed Manzyu Use "Ispata" to inflate with "Sake lees" which is good for beauty Trout You can taste the fragrant Manzyu 【目次/table of contents】 00:00 オープニング/opening 00:31 第1 大和芋/Yamato potato 01:30 第2 生地作り/Making dough 03:24 第3 あんこ包み/Wrap the bean paste 04:12 第4 蒸して完成/Completed by steaming 【材料/Ingredients】 ○薄力粉/Cake flour 40g ○上白糖/Sugar 40g ○酒かす/Baking soda 25g ○イスパタ/Ispata 1.5g ○酒/sake 5g+α ○(すりおろした)大和芋/(Grated) Yamato potato 15g ○こしあん/Bean paste 120g [Self-introduction] Tea ceremony Urasenke professor My name is Machiko Kiyo I teach Japanese tea ceremony and Japanese sweets making Introducing seasonal Japanese sweets We aim to be a channel where you can enjoy the four seasons and events of Japan. [Book / book] ○ Authentic Japanese sweets that can be made easily https://www.sekaibunka.com/book/exec/... ↑ Sekai Bunka website ○ Twelve months of Japanese sweets in the tea ceremony that you want to make ○ Practical use Tea kaiseki made by yourself https://www.tankosha.co.jp/ec/product... % AD% 90% E3% 80% 80 & category_id = 1 ↑ Tankosha website