У нас вы можете посмотреть бесплатно Pullman Pan Whole Wheat bread from Fresh Milled Flour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cutting back on processed food and trying to save money by making foods from scratch as much as possible. 3 pound loaf of Wheat Bread for a 13x4 inch Pullman Pan or 2 regular bread pans 2 cups (490g) milk/buttermilk 3 Tbsp (43g) butter 1 Tbsp (9g) yeast **Mix and allow the yeast time to activate 1/3 cup (111g) honey 6 cups (679g) hard wheat freshly milled/store bought wheat flour **only add 4 cups of the flour to start Mix, cover and let rest 20 minutes to allow the wheat to hydrate. This will help soften the bran 3 tsp. (15g) salt **Mix in and slowly add the final two cups of wheat flour. -Knead 8-10 minutes. -Cover, and let rise 45-60 minutes -Shape into one long loaf or two regular sized loaves, cover and let rise until 1/2 inch from the top of the pan if baking a pullman loaf. Otherwise allow the dough to rise about 1 inch past the top of the pan. -Bake at 400ºF/205ºC 30 minutes with the lid on the loaf and 5-10 minutes with the lid off. -Remove from the pan and allow to cool before slicing