• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic! скачать в хорошем качестве

Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic! 5 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

美食作家王刚

厨师长王刚

花椒

花椒鱼

四川

四川菜

川菜

川味

花椒鱼的做法

怎么做花椒鱼

水煮

水煮鱼

水煮系列

水煮鱼的做法

炖鱼

四川炖鱼

川味炖鱼

四伯

王刚四伯

四伯爷

王刚四伯爷

四川鱼

花椒油

川味花椒油

川味花椒鱼

青花椒

四川青花椒

青花椒炖鱼

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang shares: “Sichuan peppercorn fish”cooked in the restaurant way, so aromatic!

If you are English viewer, please turn on the CC and choose English for subtitles, thanks for watching! Hello everyone, the weather in Sichuan has been cold recently, so I decided to make a hot dish that warms us up. “Sichuan peppercorn fish” is very similar in to the "Shuizhu" (literally "water boil”) series, but not as well known as "Shuizhuyu" (“Water boiled fish”). In fact, there are not many restrictions to the ingredients and procedure of “Sichuan peppercorn fish”. Normally, any fish that’s stewed with a big wok and poured with freshly fried Sichuan peppercorn oil can be called a "Sichuan peppercorn fish". Fish cooked in this way can preserve its temperature for a long time regardless of the weather, which is especially suitable to enjoy in a cold weather. You can also add any vegetable of your preference. So this is highly recommended! 大家好,四川最近几天天气偏冷,所以决定做一道热热乎乎的菜来吃。“花椒鱼”在做法型制上和“水煮”系列相似,但又由于不像“水煮鱼”广为人知,所以其实“花椒鱼”在配料选择和做法上就没有太多限制,一般在最后起锅之后泼上现炸花椒油的大锅炖鱼其实都可以称之为“花椒鱼”,这样做出来的鱼上桌之后即使天气很冷也可以保持热度很久,特别适合天气冷的时候食用,大家也可以根据自己的偏好加入蔬菜等,十分推荐! 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang shares: Popular Sichuan dish “Fish with Pork Intestine”. Both are so enjoyable! 5 years ago
    Chef Wang shares: Popular Sichuan dish “Fish with Pork Intestine”. Both are so enjoyable!
    Опубликовано: 5 years ago
    1265636
  • Chef Wang shares: 1 year ago
    Chef Wang shares: "Spicy Boiled Fish Slices" paired with "White Rich Fish Soup" 【麻辣水煮鱼】配【香浓鱼汤】
    Опубликовано: 1 year ago
    193053
  • Chef Wang shares: 2 years ago
    Chef Wang shares: "Braised Catfish with Garlic", Uncle loves it!
    Опубликовано: 2 years ago
    361354
  • 【国宴大师•红烧鲤鱼】名震京城大厨珍贵回顾,史上唯一正版开国第一宴不容错过! 5 years ago
    【国宴大师•红烧鲤鱼】名震京城大厨珍贵回顾,史上唯一正版开国第一宴不容错过!
    Опубликовано: 5 years ago
    1201462
  • Chef Wang teaches you: 1 year ago
    Chef Wang teaches you: "Braised; Fried and Steamed Pork Hock", super tender and flavourful
    Опубликовано: 1 year ago
    321437
  • Shifu come to my restaurant for the FIRST time 师父来探我的店,“王刚水煮鱼”迎来大考!除了紧张还是紧张! 6 months ago
    Shifu come to my restaurant for the FIRST time 师父来探我的店,“王刚水煮鱼”迎来大考!除了紧张还是紧张!
    Опубликовано: 6 months ago
    762434
  • 赞美之泉|热门诗歌 | 赞美之泉诗歌精选 |  热门赞美诗合辑 | 赞美之泉精选20首  基督教诗歌2小时合集 1 year ago
    赞美之泉|热门诗歌 | 赞美之泉诗歌精选 | 热门赞美诗合辑 | 赞美之泉精选20首 基督教诗歌2小时合集
    Опубликовано: 1 year ago
    1200457
  • Chef Wang cooks 2 years ago
    Chef Wang cooks "Stir-fried Kidney Flower" for Uncle first time after coming back from learning
    Опубликовано: 2 years ago
    392154
  • Amazing flying pancake skills! The most exciting collection of market delicacies in Henan, China! 1 day ago
    Amazing flying pancake skills! The most exciting collection of market delicacies in Henan, China!
    Опубликовано: 1 day ago
    10112
  • Chef Wang teaches you: 5 years ago
    Chef Wang teaches you: "Fish Ball Soup Hotpot", the soup is so fresh and fish ball is so tender!
    Опубликовано: 5 years ago
    1789795

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5