• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time скачать в хорошем качестве

How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time 6 years ago

Yakitori

chicken yakitori

how to make chicken yakitori

yakitori at home

butchers

butchering a chicken

chicken knee

chicken tail

chicken skin

Kono Atsushi

chicken yakitori at home

chicken oysters

prime time

eater

eater.com

food

restaurant

dining

dish

foodie

chef

foodshow

how to make yakitori

yakitori recipe

yakitori sauce

yakitori chicken

at home yakitori

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time

On this week's episode of Prime Time, Ben and Brent learn new ways to butcher a chicken from yakitori pro Atsushi Kono, who shows them how to divide up the bird in order to get the most meat to skewer out of it. Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0 Our Video Crew: https://www.eater.com/pages/masthead-... And our podcasts: https://www.eater.com/pages/podcasts

Comments
  • How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles  — Smoke Point 2 years ago
    How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point
    Опубликовано: 2 years ago
    1136447
  • How Master Chef Kyle Connaughton Runs a 3 Michelin Star Restaurant in Wine Country — Mise en Place 2 years ago
    How Master Chef Kyle Connaughton Runs a 3 Michelin Star Restaurant in Wine Country — Mise en Place
    Опубликовано: 2 years ago
    2482947
  • How Two Master Chefs Run the Only Michelin-Starred Korean Steakhouse  — Mise En Place 3 years ago
    How Two Master Chefs Run the Only Michelin-Starred Korean Steakhouse — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    11821966
  • How to make amazing 20 kinds of chicken skewers, yakitori omakase - Korean street food 3 years ago
    How to make amazing 20 kinds of chicken skewers, yakitori omakase - Korean street food
    Опубликовано: 3 years ago
    159275
  • 14 Seats, 16 Courses, 1 Chef: A Day With The Yakitori Master at Kono | On The Line | Bon Appétit 1 year ago
    14 Seats, 16 Courses, 1 Chef: A Day With The Yakitori Master at Kono | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 year ago
    1445521
  • The charcoal-grilled yakitori using carefully selected Shiretoko chicken from Hokkaido is exquisite! 1 year ago
    The charcoal-grilled yakitori using carefully selected Shiretoko chicken from Hokkaido is exquisite!
    Опубликовано: 1 year ago
    670180
  • Brad Makes Dry-Aged Steak | It's Alive | Bon Appétit 5 years ago
    Brad Makes Dry-Aged Steak | It's Alive | Bon Appétit
    Опубликовано: 5 years ago
    4221040
  • What Does a Fireplace-Roasted Porchetta Taste Like? — Prime Time 6 years ago
    What Does a Fireplace-Roasted Porchetta Taste Like? — Prime Time
    Опубликовано: 6 years ago
    1188763
  • The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made 4 months ago
    The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made
    Опубликовано: 4 months ago
    442116
  • How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    5663358

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS