У нас вы можете посмотреть бесплатно Wok hei: why do stir-fry dishes taste better with the ‘breath of the wok’? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Subscribe to our YouTube channel for free here: https://sc.mp/subscribe-youtube Wok hei is a term that foodies often use to describe the flavour of a perfect stir-fried dish. The Chinese words, meaning “breath of the wok”, refer to a distinct feature of Cantonese cooking, and being able to whip up wok hei is a benchmark skill many professional chefs strive to acquire. Post reporter Lisa Cam spoke with two chefs in Hong Kong to learn about the sometimes elusive art and science behind wok hei and why it has become so beloved with Cantonese food fans around the world. Support us: https://subscribe.scmp.com Follow us on: Website: https://www.scmp.com Facebook: / scmp Twitter: / scmpnews Instagram: / scmpnews Linkedin: / south-china-morning-post #scmp #SCMPOriginals #HongKongCuisine