• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER скачать в хорошем качестве

Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Sticky, Yummy Bourbon Glazed Pork Chops with Rasheed Philips | MEATER

You know when you smell something so delicious, you start drooling? Or is that just us? If it hasn't happened to you before, this recipe will do it. Stop porkin' around and take notes as Rasheed Philips from Netflix's "American Barbecue Showdown" shows you step-by-step to making mouthwatering, bourbon-glazed, droolworthy pork chops. Get ready to pig out. Ingredients: • 4 double bone-in pork chops • Four Roses Kentucky Bourbon (or your choice of Bourbon) • The Slabfather Pork Rub (or your favorite pork rub) • Applewood smoked sea salt • Black pepper • Brown sugar • Avocado oil Glaze Ingredients: • 6-8 oz of bourbon • 1½ cup of chicken stock • ½ cup of brown sugar • Green onion (chopped) • Granulated or minced garlic • The Slabfather Pork Rub (or your personal favorite pork rub) • Salt and pepper 1. Preheat and ready the rub. Set your smoker to 400°F so that when you open the lid and lose some heat, you get down to 350°F, which is where you want to be. While that's heating up, get your pork chop seasoning all ready! In a bowl, combine black pepper, pork rub, smoked applewood sea salt, and a bit of brown sugar. Be careful not to put too much brown sugar, or it’ll burn and leave a bitter taste. 2. Oil massage. Drizzle avocado oil on the pork chops and rub-a-dub all over, be sure to coat the entire cut. The oil will act as a binder for the seasoning. 3. Score! Score each fat cap by making light cross-hatches with a sharp knife. This technique doesn’t just look pretty, it also helps render the fat and allows the meat to absorb even more flava! 4. Rub on the rub. Apply a generous amount of the rub you mixed earlier onto each side of the pork chops. Don’t be shy! The more, the better (at least in this case). 5. Insert the probe and set up the app. Insert probes into each pork chop past the safety notch lines and in the center of the thickest portion of the meat. Set up the cook in the app! We recommend an internal target temperature of 145°F because it will result in a juicy pork chop, but you can always adjust this to your desire. Place the pork chops in the smoker, and cook at 350°F. 6. Glaze the roof. While the pork chops are smokin', let's make the glaze. In a saucepan on low-heat, combine 6-8 oz of your favorite bourbon, 1½ cup of chicken stock, ½ cup of brown sugar, green onion, granulated or minced garlic, salt and pepper, and pork rub. Continuously stir until you reach a syrup-like consistency, but don't stir too fast! Test the consistency by coating the back of a spoon with the glaze. If it’s too runny, keep stirring! 7. Remove and rest. Once MEATER notifies you to remove the pork chops from heat, it’s time to rest the meats onto a cutting board or resting rack. 8. Glazy days. Once resting is complete, remove the probes from each cut carefully. Next, coat each pork chop with the bourbon glaze! After you’re done, you can put the pork chops back into the grill for 1-2 minutes for a stickier glaze. 9. Pig out on pork chops. Garnish with chopped green onion and, finally, it is time to put some pork on your fork! If you have any extra bourbon left, this would also be a great time to make yourself an Old Fashioned. Get more jawdropping recipes at https://meater.com/blog/category/recipes Shop MEATER: https://meater.com

Comments
  • Bombdotcom Prime Rib Roast with Rasheed Philips | MEATER 4 года назад
    Bombdotcom Prime Rib Roast with Rasheed Philips | MEATER
    Опубликовано: 4 года назад
  • My Husband's Favorite Brown Sugar Bourbon Glazed Pork Chops 2 года назад
    My Husband's Favorite Brown Sugar Bourbon Glazed Pork Chops
    Опубликовано: 2 года назад
  • Bourbon Glazed Smoked Salmon | Delicious and Simple Recipe 4 года назад
    Bourbon Glazed Smoked Salmon | Delicious and Simple Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Свинина барбекю «Чар Сиу» высшего качества су-вид 4 года назад
    Свинина барбекю «Чар Сиу» высшего качества су-вид
    Опубликовано: 4 года назад
  • Rick Bayless Carnitas 4 года назад
    Rick Bayless Carnitas
    Опубликовано: 4 года назад
  • Копчёные свиные отбивные на пеллетном гриле! | Копчёные свиные отбивные Pit Boss 2 года назад
    Копчёные свиные отбивные на пеллетном гриле! | Копчёные свиные отбивные Pit Boss
    Опубликовано: 2 года назад
  • Coffee Tri-Tip with Rasheed Philips | MEATER 3 года назад
    Coffee Tri-Tip with Rasheed Philips | MEATER
    Опубликовано: 3 года назад
  • СЕКРЕТ СОЧНОЙ БУЖЕНИНЫ - новогодний рецепт от шефа Бельковича 3 года назад
    СЕКРЕТ СОЧНОЙ БУЖЕНИНЫ - новогодний рецепт от шефа Бельковича
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучшая свиная отбивная, которую вы когда-либо приготовите (качество ресторана) | Epicurious 101 2 года назад
    Лучшая свиная отбивная, которую вы когда-либо приготовите (качество ресторана) | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 года назад
  • Bourbon Glaze 3 года назад
    Bourbon Glaze
    Опубликовано: 3 года назад
  • Aromatic, Flavorgasmic Duck with Tom Colicchio | MEATER 3 года назад
    Aromatic, Flavorgasmic Duck with Tom Colicchio | MEATER
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЛЕГКО ЗАПЕЧЕННЫЕ В ДУХОВКЕ ГОВЯЖЬИ РЕБРЫШКИ | ИДЕАЛЬНЫЕ ГОВЯЖЬИ РЕБРЫШКИ ДЛЯ ДОМАШНЕГО БАРБЕКЮ 2 года назад
    ЛЕГКО ЗАПЕЧЕННЫЕ В ДУХОВКЕ ГОВЯЖЬИ РЕБРЫШКИ | ИДЕАЛЬНЫЕ ГОВЯЖЬИ РЕБРЫШКИ ДЛЯ ДОМАШНЕГО БАРБЕКЮ
    Опубликовано: 2 года назад
  • Свиной Рулет из Рульки или Ветчина из Рульки 🐷 Праздничный Рецепт из Рульки!  English Subtitles 4 года назад
    Свиной Рулет из Рульки или Ветчина из Рульки 🐷 Праздничный Рецепт из Рульки! English Subtitles
    Опубликовано: 4 года назад
  • Свиные Ребрышки в Духовке. Оочень Нежные и Сочные. Самый Простой и Вкусный рецепт ребрышек с салатом 5 месяцев назад
    Свиные Ребрышки в Духовке. Оочень Нежные и Сочные. Самый Простой и Вкусный рецепт ребрышек с салатом
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Sexy, Smoked Tomahawk Steak with Rasheed Philips | MEATER 3 года назад
    Sexy, Smoked Tomahawk Steak with Rasheed Philips | MEATER
    Опубликовано: 3 года назад
  • How-To: Brine & Cook Pork Chops 9 лет назад
    How-To: Brine & Cook Pork Chops
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Рецепт свиных шотов — Как приготовить копчёные свиные шоты на гриле — Закуски барбекю 3 года назад
    Рецепт свиных шотов — Как приготовить копчёные свиные шоты на гриле — Закуски барбекю
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучшая в мире курица сальтимбокка | Готовим итальянскую кухню с Джо 3 года назад
    Лучшая в мире курица сальтимбокка | Готовим итальянскую кухню с Джо
    Опубликовано: 3 года назад
  • Основы су-вид: свиные отбивные и соусы 6 лет назад
    Основы су-вид: свиные отбивные и соусы
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Steakhouse Pork Chops with a Bourbon Butter Glaze 8 лет назад
    Steakhouse Pork Chops with a Bourbon Butter Glaze
    Опубликовано: 8 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5