• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher скачать в хорошем качестве

What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher 5 years ago

Brine

Brine Basics

Wet Brine

Dry Brine

Gradient Brine

Equilibrium Brine

Flash Brine

Salt Box Method

EQ Cure

Additives

Brine Additives

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



What is a BRINE: Basics & Techniques // Matt the Butcher

In this video we'll be talking about basic brines and techniques that can be used to keep meat moist and add extra flavor to your cooking project. Wet Brine Techniques Covered in this Video: Equilibrium (EQ) Brine Gradient Brine Flash Brine Dry Brine Techniques Covered in this Video: Equilibrium Dry Brine or EQ Cure Salt Box Method Common Additives for Brining (% are based on amount of water used): Sugars: white (0.5-1%), brown sugar (1-2%), orange juice (10%), honey (0.3-0.75%) Acids: lemon juice (5-10%), apple cider vinegar (10-15%) Herbs & Spices: rosemary (0.25-.5%), thyme (0.25-.5%), black pepper (0.3-0.8%), garlic (0.5-1%) If interested in legal limits of food additives, check out the USDA Processing Inspectors' Calculations Handbook. It can be found online at: fsis.usda.gov Got comments or questions? Leave one below! * * * THANK YOU TO OUR SPONSOR CRAFT BUTCHER PANTRY: https://butcherspantry.com/?ref=696 * * If you want to follow my daily life as Matt the Butcher, check out my Instagram and Facebook for daily stories and other meaty content that doesn't make it on to YouTube! NEW!! MATT THE BUTCHER MERCH!!! : https://teespring.com/stores/matt-the... Follow me on Instagram:   / matt_thebutcherdmv   Follow me on Facebook:   / matt.levere   Also, check out my website! https://www.mattthebutcherdmv.com * * *

Comments
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO 1 year ago
    Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO
    Опубликовано: 1 year ago
    1274042
  • The EQ Meat Curing Method Explained - with worked example. 1 year ago
    The EQ Meat Curing Method Explained - with worked example.
    Опубликовано: 1 year ago
    9583
  • BRINES PT.2: Equipment & Experiment // Matt the Butcher 5 years ago
    BRINES PT.2: Equipment & Experiment // Matt the Butcher
    Опубликовано: 5 years ago
    449
  • Secondary Brining Ingredients + How to Speed up a Brine 12 years ago
    Secondary Brining Ingredients + How to Speed up a Brine
    Опубликовано: 12 years ago
    19988
  • What Science Says About Brining Your Bird 2 years ago
    What Science Says About Brining Your Bird
    Опубликовано: 2 years ago
    15169
  • How to Calculate a Gradient and Equalibrium Brine 12 years ago
    How to Calculate a Gradient and Equalibrium Brine
    Опубликовано: 12 years ago
    26936
  • Food That Preserved A Nation 1 year ago
    Food That Preserved A Nation
    Опубликовано: 1 year ago
    1948072
  • Preserve Meat FOREVER with Historical Salt Cured Method! 2 years ago
    Preserve Meat FOREVER with Historical Salt Cured Method!
    Опубликовано: 2 years ago
    3053469
  • Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР! 3 years ago
    Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР!
    Опубликовано: 3 years ago
    2780230
  • Pro Butcher HOW TO Cut Up A CHICKEN 5 years ago
    Pro Butcher HOW TO Cut Up A CHICKEN
    Опубликовано: 5 years ago
    1000058

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5