У нас вы можете посмотреть бесплатно 3 ingredients, Japanese traditional Wagashi Imo Yokan recipe, vegan sweet potato dessert или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make Japanese traditional Wagashi, Imo Yokan. this is vegan Japanese sweet potato dessert recipe. Japanese/Asian sweet potatoes may be different from sweet potatoes in your country. purple skin and white-ish flesh. you can buy this sweet potatoes at Asian grocery shops or why not to try to make with your local sweet potatoes. Agar agar sets very quickly so you need to work speedily for this recipe. blend soft boiled sweet potato and HOT agar jelly mix. Agar agar begins to set at around 35-45°C (95-113°F). 【Ingredients】 400g Asian sweet potato pinch of salt 5g Agar agar powder 80g sugar 150ml water #japanesevegan #imoyokan #veganrecipe