У нас вы можете посмотреть бесплатно 日式清炒雜菜 | 還記得鐵板料理 臨近尾聲端上的菜式嗎 |在家煮出日本味 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
喜歡吃日式鐵板料理嗎?那塊入口即溶的和牛總是令我印象難忘,但有幾多人都像我一樣對那個在晚餐接近尾聲才出現的炒菜情有獨鍾?今次為各位介紹一個可能你都遺忘了的日式炒雜菜,做法非常簡單,但其美味指數卻毫不簡單。 加入「John Rocha 鹹蝦燦同學會」Facebook 群組,上載烹飪相片,交流心得,John Sir 解答有關問題 / johnrochacooking 日本洋蔥 1個,切條 日本長葱 1條,切片 日本青葱 1札,切段 日本本菇100克 韓國山毛櫸本菇100克 日本椰菜 1/3個 日本甘荀 1條 蒜頭 3瓣,切片 日本清酒 2湯匙 味琳 2湯匙 日式豉油 1湯匙 無鹽牛油 20克 鹽 適量 糖 適量 Japanese onion 1pc , sliced Japanese leek 1pc, sliced Japanese spring onion sectioned Japanese Hypsizygus tessellates 100g Korea Beech Mushroom 100g Japanese cabbage 1/3pc Japanese carrot 1pc, sliced Garlic, sliced Sake 2 tablespoon Mirin 2 tablespoon Unsalted Butter 20g Salt Sugar 在炒鍋加入油把洋蔥爆香 Add the oil to the saucepan and fry the onions until fragrant. 加入蒜頭,甘荀和清酒 Add garlic, carrot and sake 加入日本長葱和日本青葱,轉至大火 Add Japanese leek and Japanese spring onion,turn to high heat 加入日本本菇和韓國山毛櫸本菇 Add Japanese Hypsizygus tessellates and Korea Beech Mushroom 加入味琳和日式豉油 Add mirin and Japanese soy sauce 加入無鹽牛油,鹽和糖作調味 Add unsalted butter ,salt and sugar to taste 熄火後加入日本椰菜,加上紫菜絲即可食用 After turn off the heat, add Japanese cabbage , add shredded seaweed and serve ☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰ Facebook | Instagram | YouTube: johnrochacooking Website http://JohnRochaCooking.com #JohnRocha #䶢蝦燦 #JohnRochaCooking