У нас вы можете посмотреть бесплатно 157. 因为看韩剧而爱上的一道美食-韩式牛排骨汤,特别适合寒冷的冬天 BEEF SHORT RIBS SOUP или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
每次看韩剧,看到剧中人物津津有味的吃韩式牛排骨汤,都会让人馋涎欲滴。正值这几天多伦多的天气特别寒冷,动手做了一锅韩式牛排骨汤,就着韩式红薯粉丝会米饭,再配着自制的韩式泡菜一起吃,真是太满足了。这道牛排骨汤,不放任何香料,原汁原味,吃后回味无穷。如果你和我一样也喜欢韩式料理,不妨也试一下。 【材料】 3磅牛排骨,500克白萝卜,2个洋葱,4个蒜头,50克青葱,100克韩式红薯粉丝, ½小匙黑胡椒粉, 1小匙韩式辣椒粉,2小匙盐,1小匙芝麻油,一个鸡蛋 Every time I watch a Korean drama, seeing the characters eating Korean beef rib soup makes me salivate. The weather in Toronto has been very cold these days, so I made a pot of Korean beef rib soup and ate it with Korean sweet potato vermicelli and rice and homemade Korean kimchi. It was so satisfying. This beef rib soup does not add any spices, it is authentic and has endless aftertaste after eating it. If you like Korean food like me, you might as well give it a try. 【Material】 3 pounds of beef ribs, 500 grams of white radish, 2 onions, 4 garlic heads, 50 grams of green onions, 100 grams of Korean sweet potato vermicelli, ½ tsp black pepper, 1 tsp Korean chili powder, 2 tsp salt, 1 tsp sesame oil, one egg