• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART!

White Chocolate Mousse Tart is on the menu for Valentine's Day in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipe below and your Valentine's sweetheart will be impressed! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Makes 1 9-inch tart Serves 8 to 10 Ingredients Cranberry Compote 2 cups (220 g) fresh or frozen cranberries ½ cup (125 ml) water 2/3 cup (140 g) sugar 2 tsp (4 g) finely grated orange zest 2 Tbsp (30 ml) brandy 1 tsp (5 ml) vanilla extract Chocolate Crust 1 ½ cups (155 g) chocolate cookie crumbs ¼ cup (60 g) unsalted butter, melted White Chocolate Mousse 8 oz (226 g) chopped white chocolate 2 Tbsp (30 g) unsalted butter 1 ¼ cups (310 ml) milk 3 large egg yolks 3 Tbsp (36 g) sugar 2 Tbsp (15 g) cornstarch 2 tsp (4 g) gelatin powder, softened in 3 Tbsp (45 ml) cold water 1 cup (250 ml) whipping cream Directions 1. For the cranberry compote, simmer the cranberries, water, sugar and orange zest, stirring occasionally, for about 20 minutes, until the cranberries are tender and have “popped”. Remove the pot from the heat, stir in the vanilla and brandy and then cool to room temperature before chilling until ready to use. 2. For the crust, preheat the oven to 350 F (175 C). Stir the cookie crumbs and butter together and press this into an ungreased 9-inch fluted, removable-bottom tart pan. Bake the shell for 10 minutes, and then cool. 3. For the white chocolate mousse, place the white chocolate and butter in a medium bowl, with a strainer placed over it. Heat the milk to just below a simmer. In a separate bowl, whisk the yolks, sugar and cornstarch together. Whisk the hot milk into the egg mixture gradually, whisking while adding. Return this to the pot and continue to whisk over medium heat until glossy and thickened, about 4 minutes then stir in the softened gelatin. Pour this through the strainer and stir until the chocolate and butter has melted. Cool the chocolate mixture to room temperature. 4. Whip the cream until it holds a soft peak and fold this into the chocolate mixture. Chill the mousse until set slightly but still soft, about 90 minutes. 5. To assemble the tart, spread half of the mousse over the bottom of the tart shell. Stir the chilled cranberry compote to loosen it and spoon this over the centre of the tart, spreading gently. Spoon the remaining half of the mousse into a piping bag fitted with a large star tip and pipe the mousse around the edge of the tart, creating a scalloped pattern. Chill the tart until ready to serve. The tart will keep, refrigerated, for up to 3 days. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #Chocolate #ValentinesDayRecipes

Comments
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE SWISS ROLL! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE SWISS ROLL!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Вы Делаете Ошибку Используя Дорогие Средства для Кожи когда можно Аптечные! 1 месяц назад
    Вы Делаете Ошибку Используя Дорогие Средства для Кожи когда можно Аптечные!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Игорь Губерман. Старость – не радость, маразм – не оргазм! Моя сочинялка иссякла! Мир сошел с ума! 13 часов назад
    Игорь Губерман. Старость – не радость, маразм – не оргазм! Моя сочинялка иссякла! Мир сошел с ума!
    Опубликовано: 13 часов назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE CAKE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE CAKE!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Сбербанк сломался: массовые сбои. Россияне выносят деньги из банков. ВВП не растет | Липсиц | ВОЗДУХ 14 часов назад
    Сбербанк сломался: массовые сбои. Россияне выносят деньги из банков. ВВП не растет | Липсиц | ВОЗДУХ
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Готовлю на заказ уже много лет!Это Самый Вкусный Торт,Который  я когда-либо ел! Идеальный ТОРТ к чаю 1 день назад
    Готовлю на заказ уже много лет!Это Самый Вкусный Торт,Который я когда-либо ел! Идеальный ТОРТ к чаю
    Опубликовано: 1 день назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make RASPBERRY JELLIES! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make RASPBERRY JELLIES!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто 7 месяцев назад
    Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Тарталетки Груша-Карамель-Сыр Бри/ Песочное тесто, грушевая начинка, взбитый ганаш, орехи в карамели 1 месяц назад
    Тарталетки Груша-Карамель-Сыр Бри/ Песочное тесто, грушевая начинка, взбитый ганаш, орехи в карамели
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Капуста По-Грузински — Самая хрустящая в мире! 6 дней назад
    Капуста По-Грузински — Самая хрустящая в мире!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make PETITS FOURS! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make PETITS FOURS!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE FUDGE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE FUDGE!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make TRIFLE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make TRIFLE!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ⚡️КАСПАРОВ: СРОЧНО о КОНЦЕ ВОЙНЫ. Слушайте, что ЗАДУМАЛ Путин! Вы ПРОЗРЕЕТЕ когда УСЛЫШИТЕ это 10 часов назад
    ⚡️КАСПАРОВ: СРОЧНО о КОНЦЕ ВОЙНЫ. Слушайте, что ЗАДУМАЛ Путин! Вы ПРОЗРЕЕТЕ когда УСЛЫШИТЕ это
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Raspberry Tart, Baked by Anna Olson! 5 лет назад
    Raspberry Tart, Baked by Anna Olson!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 2 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Путина ждет жестокая расплата / Миндичгейт / Эпштейнгейт /№1044/ Юрий Швец 3 часа назад
    Путина ждет жестокая расплата / Миндичгейт / Эпштейнгейт /№1044/ Юрий Швец
    Опубликовано: 3 часа назад
  • ТЫКВЕННЫЕ МАФФИНЫ С ЧИЗКЕЙКОМ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия 2 недели назад
    ТЫКВЕННЫЕ МАФФИНЫ С ЧИЗКЕЙКОМ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Манучаров: «нетрадиционная пропаганда», крыша Володина и Козловский. Вся правда об «Эмпатии Манучи» 15 часов назад
    Манучаров: «нетрадиционная пропаганда», крыша Володина и Козловский. Вся правда об «Эмпатии Манучи»
    Опубликовано: 15 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5