• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Remaking London's Favourite Sandwich скачать в хорошем качестве

Remaking London's Favourite Sandwich 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Remaking London's Favourite Sandwich
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Remaking London's Favourite Sandwich в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Remaking London's Favourite Sandwich или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Remaking London's Favourite Sandwich в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Remaking London's Favourite Sandwich

The Brick Lane Salt Beef Bagel. This legendary sandwich, with its tender salt beef, fiery mustard, and soft bagel, has been a favourite for decades. In this video, we’ll take you to Brick Lane to explore its history, taste the original, and then bring the recipe to life in our kitchen. Discover the secrets to perfectly brined salt beef, the science behind the bagel’s chewiness, and how to master this timeless recipe at home. Whether you’re a fan of London street food or love recreating iconic dishes, this is the ultimate guide to the salt beef bagel. Get ready to sink your teeth into a slice of London’s culinary history. VIDEO CHAPTERS 00:00 - The Brick Lane Salt Beef Bagel 00:36 - Preparing the Beef 01:25 - Making the Brine 02:43 - Brining & Curing the Beef 04:36 - Making the Bagels 07:38 - Cooking the Bagels 08:21 - Assembling the Bagel INGREDIENTS 2kg Brisket 3 litres of cold water 2tbsp pink prague powder 200g Light brown sugar 300g Salt 2 Bay leaf 1/2 fresh ginger 2 Star Anise 5g Black Peppercorns 7g Mustard Seeds 1/2 Garlic Blub 7g Coriander Seeds Bagel: 940g Strong bread flour 10g Malt flour 20g Salt 530g Warm Water (30c) 9g Fresh Yeast 3 litres Water 2tbsp Barley malt syrup 2tbsp Bicarbonate soda Method: 1. Salt Beef: Add 1.5 litres of water to a large pot with salt, sugar, pink Prague powder, bay leaf, and the spices. 2. Bring the water to a boil, then add the garlic bulb and ginger. Once the water reaches a boil, take the pot off the heat and pour in the remaining cold water, which will help lower the temperature of the liquid. If not, place the liquid in the fridge to cool. 3. Score the brisket all around, then place the brisket in a plastic container and pour over the chilled liquid. Place the brisket in the fridge and allow it to cure for a minimum of 7 days to 2 weeks. 4. Preheat the oven to 120°C (248°F). 5. Take the brisket out of the curing liquid and place it in an oven-safe dish filled with water. Cook for 8 hours, or until tender. 1. Bagel: In a bowl, dissolve the yeast in the water and set aside. Mix together the bread flour, malt flour, and salt. 2. Combine the dough and knead for 10-12 minutes until the dough is homogeneous and the gluten is activated. 3. Allow the dough to rise for 1 hour. 4. Portion the dough into 120g balls and shape them into bagels. 5. Place the shaped bagels onto a baking mat, cover with a wide lid, and allow them to proof in the fridge for 24 hours. 6. Preheat the oven to 220°C (428°F). 7. Fill a large pot with 3 litres of water, add the barley malt syrup and bicarbonate of soda. Bring the mixture to a light simmer. 8. Gently place the proofed bagels topside up into the simmering liquid and cook for 30 seconds, then flip and cook the bottom side for 30 seconds. Repeat for the rest of the dough balls. 9. Place the bagels in the oven and bake for 10 minutes. 10. Serve the bagels with sliced salt beef, pickles, and mustard.

Comments
  • The Prison Food That Became a French Classic 8 месяцев назад
    The Prison Food That Became a French Classic
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • POV: Making a Classic Sandwich (With a Chef's Twist) 2 года назад
    POV: Making a Classic Sandwich (With a Chef's Twist)
    Опубликовано: 2 года назад
  • We Made History's Most Famous Fried Chicken 3 месяца назад
    We Made History's Most Famous Fried Chicken
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Who does it better... Best Beigel In London? 9 месяцев назад
    Who does it better... Best Beigel In London?
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Лучшие домашние бейглы в Нью-Йорке 2 месяца назад
    Лучшие домашние бейглы в Нью-Йорке
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • A Day at NYC’s Most Exciting French Restaurant | On The Line | Bon Appétit 18 часов назад
    A Day at NYC’s Most Exciting French Restaurant | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 18 часов назад
  • How Chefs Save Money on Meat (3 MEATS 9 RECIPES) 9 месяцев назад
    How Chefs Save Money on Meat (3 MEATS 9 RECIPES)
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Cheap vs Expensive Sandwich 4 месяца назад
    Cheap vs Expensive Sandwich
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • How One of NYC’s Best British Chefs Makes Fish & Chips | Made to Order | Bon Appétit 4 месяца назад
    How One of NYC’s Best British Chefs Makes Fish & Chips | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 10 Levels of PB&J (Amateur to Advanced) | With Babish 6 дней назад
    10 Levels of PB&J (Amateur to Advanced) | With Babish
    Опубликовано: 6 дней назад
  • 3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master 1 день назад
    3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master
    Опубликовано: 1 день назад
  • Способ приготовления: жареный картофель 1 день назад
    Способ приготовления: жареный картофель
    Опубликовано: 1 день назад
  • Michelin Beef and Ale Pie at Home 1 день назад
    Michelin Beef and Ale Pie at Home
    Опубликовано: 1 день назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 3 дня назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Recreating Famous Katz's Deli Sandwiches | Anything With Alvin 1 год назад
    Recreating Famous Katz's Deli Sandwiches | Anything With Alvin
    Опубликовано: 1 год назад
  • Жаркое Советское 11 дней назад
    Жаркое Советское
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Лучший горячий шоколад в мире (2 варианта приготовления) 5 дней назад
    Лучший горячий шоколад в мире (2 варианта приготовления)
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Cooking 1600 Years of Burger History 4 месяца назад
    Cooking 1600 Years of Burger History
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Внутри 100-летнего лондонского магазина пирогов и пюре, которым владеет одна и та же семья 2 недели назад
    Внутри 100-летнего лондонского магазина пирогов и пюре, которым владеет одна и та же семья
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Cooking Every British Pub Classic 5 месяцев назад
    Cooking Every British Pub Classic
    Опубликовано: 5 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5