• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery скачать в хорошем качестве

☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: ☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно ☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон ☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



☕️ КОФЕЙНЫЙ ХЛЕБ рецепт / How to make perfect COFFEE BUNS [COFFEE BREAD] / Crispy & Soft & Buttery

Hello. It's baker DuCook. I made a coffee bun with a crispy coffee topping while keeping the inside of the bread moist and buttery. I tested it in different ways and came up with a recipe that is much tastier than the bakery. I will show you both methods of hand kneading and stand mixer kneading in detail. -- Since only milk is used in the dough, the savory taste and flavor are richer. The kneading process to make gluten by hand is difficult, but you can get both the moist and shiny texture and taste if you make it just like this! It is crucial to check the fermentation size and condition because the fermentation status varies depending on the working environment. Hand kneading will take a little longer to ferment than stand mixer kneading. Once you try it, it's so amazing that you might even make it at home every day! 😅 _ ---------------------------------------------------------------- ☕️ INGREDIENTS ☕️ ◆ DOUGH ◆ -- 400g Bread Flour 50g Sugar 7g Salt (1/2TBsp) 8g Dry Yeast (2/3TBsp) 200ml milk (summer_ cold/winter_ room temperature) 1 egg -- 50g Unsalted Butter (room temperature) ✸ BUTTER FILLING ✸ -- 120g Unsalted Butter (room temperature) 1g Salt (1 Pinch) 2g Bread Flour (1/2tsp) -- ✸ COFFEE TOPPING ✸ -- 8g Instant Coffee 20ml Hot Water -- 100g Unsalted Butter (room temperature) 100g Sugar 1 egg -- 100g All Purpose flour -- ☕️ PROCESS ☕️ ◆ HAND KNEADING ◆ Kneading time takes about 30 minutes Fermentation depends on room temperature and humidity, so check by looking at the size. Hand kneading may take a little longer to ferment than machine kneading. 01. Mix flour, sugar, salt, dry yeast, milk and egg. 02. Start kneading on the workbench. (About 10 minutes) 03. Hit the workbench hard and repeat folding. (Makes the elastic dough soft _ about 5 minutes) 04. When the dough comes ball shape, add butter and mix while kneading. 05. When the butter is mixed, hit the workbench hard again and repeat the folding. (About 5 minutes) 06. Finish when the dough becomes elastic and stretches smoothly. ** When you stretch the dough, it appears as a thin film that your fingers can see ** 07. After rounding, transfer to the ball and wrap. (suitable for dough temperature 26-27°C) 08. [1st. Fermentation] Ferment at room temperature (21°C) for about 90 minutes. (until it inflates more than twice) ** Summer: about 60 minutes / Winter: about 90 minutes ** -- ◆ STAND MIXER KNEADING ◆ Kneading time takes about 13 minutes Fermentation depends on room temperature and humidity, so check by looking at the size. 01. Put flour, sugar, salt, dry yeast, milk, and eggs in a mixing bowl. 02. Mix at low speed for 1 minute. 03. When everything is mixed, add butter. 04. Mix 2 more minutes on low speed. 05. When the butter is fully absorbed, mix at medium speed. 06. Mix for 7 more minutes on medium speed and finish. ** If you pull the dough upward, you can feel the elasticity even when it stretches well. (If you stretch the dough, it will appear as a thin film that your fingers can see through / Over-fermented dough will only stretch like cheese) ** 07. Transfer to the ball and wrap. (suitable for dough temperature 26-27°C) 08. [1st. Fermentation] Ferment at room temperature (21°C) for about 90 minutes. (until it inflates more than twice) ** Summer: about 60 minutes / Winter: about 90 minutes ** -- 09. During the 1st. fermentation, make ✸Butter Filling✸. 10. After dividing 12 pieces (60g each), after rounding, cover with plastic and have 20 minutes bench time. 11. [2nd. fermentation] Put hot water in the oven and ferment for 60 minutes. (until it inflates more than twice) ** Summer: about 45 minutes / Winter: about 60 minutes ** 12. During the 2nd. Fermentation, make ✸Coffee Topping✸. 13. Put coffee toppings on the dough and bake in the oven. 14. Bake at 180°C for 12-14 minutes. (200°C preheat / Unox oven standard) 15. Take it out of the oven, cool it in the pan, and transfer it. -- ✸ BUTTER FILLING ✸ 01. Melt room temperature butter in a bowl. 02. Add flour and salt and mix. 03. Put it in a piping bag, and squeeze it into 12 piece. -- ✸ COFFEE TOPPING ✸ 01. Dissolve instant coffee in hot water. 02. Melt room temperature butter in a bowl. 03. Add sugar and melt to make buttercream. 04. Add eggs and mix. 05. Add the prepared coffee and mix. 06. Sift flour through a sieve and put it in a piping bag. ---------------------------------------------------------------- Music : Epidemic Sound (Memories Of Sarah - Daniel Kaede ) ---------------------------------------------------------------- [ CONTACT ] [email protected] [ INSTAGRAM ]   / du.cook   ---------------------------------------------------------------- #CoffeeBunRecipe #MochaBunRecipe #Knead #Standmixer #HomeBaking #BakingASMR #모카번만들기 #커피번만들기 #손반죽 #기계반죽 #로티보이번 #베이킹ASMR #コーヒーパンの作り方 #ロティボーイ風コーヒーパンの作り方 #手作り生地 #ミキサーで作る生地 #ホームベーキング

Comments
  • [Хлеб без замеса] Лучший рецепт кофейных булочек, который я когда-либо пробовал. 3 года назад
    [Хлеб без замеса] Лучший рецепт кофейных булочек, который я когда-либо пробовал.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как сделать кофейную булочку (без машины) 5 лет назад
    Как сделать кофейную булочку (без машины)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • [рецепт булочек с красной фасолью] How to make soft & fluffy Red Bean Buns / Homemade Rea Bean Paste 3 года назад
    [рецепт булочек с красной фасолью] How to make soft & fluffy Red Bean Buns / Homemade Rea Bean Paste
    Опубликовано: 3 года назад
  • Пушистые кофейные булочки (Ротибой/мексиканские кофейные булочки) 1 год назад
    Пушистые кофейные булочки (Ротибой/мексиканские кофейные булочки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Secret to Easy Papparoti Coffee Buns – Anyone Can Make It Successfully! 3 месяца назад
    The Secret to Easy Papparoti Coffee Buns – Anyone Can Make It Successfully!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Coffee Bun [Papparoti/RotiBoy] 5 лет назад
    Coffee Bun [Papparoti/RotiBoy]
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ◆Рецепт яичного пирога с португальским заварным кремом◆ Pastel de Nata / Portuguese Custard Egg Tart 3 года назад
    ◆Рецепт яичного пирога с португальским заварным кремом◆ Pastel de Nata / Portuguese Custard Egg Tart
    Опубликовано: 3 года назад
  • 동네빵집 버전 맛난 모카빵 집에서 쉽게 만들기 / 그윽한 커피향이 빵굽는 내내 집안 가득 [Mocha bread] 4 года назад
    동네빵집 버전 맛난 모카빵 집에서 쉽게 만들기 / 그윽한 커피향이 빵굽는 내내 집안 가득 [Mocha bread]
    Опубликовано: 4 года назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 3 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • 🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве! 2 недели назад
    🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Нет необходимости в тестомесильной машине)Рецепт кофейных булочек/Ротибой/Папароти 3 года назад
    Нет необходимости в тестомесильной машине)Рецепт кофейных булочек/Ротибой/Папароти
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🥐 Рецепт масляных рулетов в японском стиле / SALT BUTTER ROLLS [Crispy Crust & Super Soft inside] 3 года назад
    🥐 Рецепт масляных рулетов в японском стиле / SALT BUTTER ROLLS [Crispy Crust & Super Soft inside]
    Опубликовано: 3 года назад
  • Расберри MACARON рецепт / How to make Moist & Chewy RASPBERRY MACARON [ Italian Meringue Method ] 4 года назад
    Расберри MACARON рецепт / How to make Moist & Chewy RASPBERRY MACARON [ Italian Meringue Method ]
    Опубликовано: 4 года назад
  • БЕРУ ОБЫЧНЫЙ ФАРШ И ЛАВАШ❗️До чего же он ВКУСНЫЙ!ЗАКУСКА 6 часов назад
    БЕРУ ОБЫЧНЫЙ ФАРШ И ЛАВАШ❗️До чего же он ВКУСНЫЙ!ЗАКУСКА"ПРИНЦ"которая украсит любой праздничныйCтол
    Опубликовано: 6 часов назад
  • «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар 1 месяц назад
    «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 명장의 비법 크림을 가득 채웠습니다🔥 크림 모카번! 7 месяцев назад
    명장의 비법 크림을 가득 채웠습니다🔥 크림 모카번!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Как сделать вкусную кофейную булочку 6 лет назад
    Как сделать вкусную кофейную булочку
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 2 дня назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие! 3 дня назад
    Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Салат «ГОРЧИЧНИК» на НОВЫЙ ГОД — все просят рецепт 8 часов назад
    Салат «ГОРЧИЧНИК» на НОВЫЙ ГОД — все просят рецепт
    Опубликовано: 8 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5