У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Brew a Clean Crisp Kölsch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
https://thebeerjunkies.com Welcome back! Today we are brewing a German Kölsch. The German Kölsch is a delicious, delicate beer with a light grainy sweet malt profile and a dry finish. Follow along with us as we go through our recipe, water profile, mashing, mash out, sparging, the boil, the whirlpool, knockout, yeast, and the best part, the taste test! For more exclusive brewing content, subscribe to our channel and visit our website below. https://thebeerjunkies.com/german-kolsch The recipe used in this video is as follows: Malts German Pilsner – 7 lbs 6 oz (81.9%) Vienna – 10 oz (6.9%) Munich – 8 oz (5.6%) Carapils/Dextrine – 8 oz (5.6%) Hops 1.15 oz of Tettnang at 60 minutes (18.3 IBU) 0.5 oz of Saaz at 15 minutes (3.3 IBU) 0.75 oz of Saaz at 5 minutes (2.0 IBU) Yeast German/Kolsch Ale Yeast – WLP029 Water Profile Calcium: 50 ppm Sodium: 5 ppm Sulfates: 75 ppm Chloride: 60 ppm Cheers!