У нас вы можете посмотреть бесплатно Kölsch Beer Brewing, Recipe Writing & Style Guide или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Within this video I explore the beers history, how to write recipes to this style, how the BJCP views this style for compeition, my tried and tested recipe, my most recent brews footage, examples of previous brews results visually and lots of hints and tips along the way. Brewfather recipe link:- https://share.brewfather.app/U9aqSoxk... Kolsch Recipe Batch Size : 21 L / 5.54 US Liquid Gallons Author: David Heath Type: All Grain IBU : 23 (Tinseth) Colour : 6 EBC Carbonation : 2.4 CO2-vol Pre-Boil Gravity : 1.039 Original Gravity : 1.044 Final Gravity : 1.006 ABV: 5% Boil Time : 60 min Mash Water : 14 L Sparge Water: 15.03 L Total Water : 29.03 L Brewhouse Efficiency: 75% Mash Efficiency : 78.6% Fermentables 3.5 kg / 7.71lbs - Pilsner Malt 3.5 EBC (90%) 260 g / 9.17oz - Carapils 3 EBC (6.7%) 130 g/ 4.58oz - Wheat Malt 4.8 EBC (3.3%) Hops 60 min - 10 g / 0.35oz - Magnum - 12.7% (16 IBU) 10 min - 17 g / 0.60oz - Tettnang - 3.8% (3 IBU) 10 min - 12 g / 0.42oz - Huell Melon - 7.2% (4 IBU) Hop Stand 0 min - 15 g / 0.52oz - Tettnang - 3.8% 0 min - 10 g / 0.35oz - Huell Melon - 5% Miscellaneous 15 min - Boil - Yeast Nutrients (use product directions) 10 min - Boil - Irish Moss (use product directions) Yeast 1 pkg - Fermentis SafAle German Ale K-97 17C pitch, rising to 20C in late fermentation. Mash Profile 65 °C / 149 °F - 60 min - Temperature 75 °C / 167 °F - 10 min - Mash Out Channel links:- facebook.com/groups/Brewbeer https://www.teespring.com/stores/davi... Introduction music:- Drink Beer (Till The Day That I Die) by Dazie Mae