• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles скачать в хорошем качестве

Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Classic Comforting Beef Stroganoff with Buttered Noodles

Beef Stroganoff is one of those comfort foods that's also really fun to make. So much fun technique! Click here https://www.tippsysake.com/discount/b... and use code BRIAN for 10% off your order or code BRIAN30 for $30 off your first sake box. ☕Like this content and want to show support? Consider buying me a "coffee" here: https://ko-fi.com/brianlagerstrom 📸INSTAGRAM:   / brian_lagerstrom   🔪MY GEAR: BOOS BLOCK CUTTING BOARD: https://amzn.to/341OgnD 10" Chef's Knife: https://amzn.to/3gBwL4q ESCALI DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 6.75qt LE CREUSET DUTCH OVEN: https://amzn.to/39o1VK7 INSTANT READ THERMOMETER: https://www.thermoworks.com/ThermoPop... -- RECIPE -- ▪2lbs/1kg thin cut sirloin ▪50g or 3Tbsp soy sauce (for marinade) ▪35g or 2Tbsp worcestershire (15g for beef marinade, 20g for sauce) ▪200g/1 med white onion, medium diced ▪450g/1lb crimini or button mushrooms, sliced ▪4-5 large garlic cloves, minced/pressed ▪High smokepoint oil (canola, grapeseed, avocado, etc) ▪Salt ▪175g/1 glass dry white wine ▪25g or 1.5Tbsp tomato paste ▪15g or 2Tbsp ap flour (or substitute with GF flour) ▪400g or 1 2/3c beef broth (either homemade bone broth or store bought with 3 packets of powdered gelatin stirred in) ▪25g 1 2/3Tbsp dijon mustard ▪3g or 1.5tsp black pepper ▪450g/1lb Campanelle pasta (bronze die cut if you can find it) ▪65g/.5 stick unsalted butter, cut into chunks ▪75g or 1/3c heavy cream “Jaccard” sirloins by poking many times on both sides with a fork (or use a jaccard tenderizer if you have one) Place steaks into a bag or container with soy sauce and 15g of worcestershire, making sure to coat well and refrigerate for 15-20min. Dry beef well with towels before searing. Add a long glug of oil to pre heated heavy bottomed pot (over high heat) and carefully lay in steaks, making sure to press down on each for several seconds. Cook steaks on side 1 for about 90 seconds or until nicely browned. Flip to side 2 and cook for another 2-3 minutes. Transfer steaks to a plate to rest. Temp should read about 128-130F/53-55C. Add another squeeze of oil into the steak pot. Add mushrooms and pinch of salt, using a wooden spoon to scrape up beef fond. Saute for 4-5 minutes or until mushrooms have released some moisture, and most of the beef fond is scraped up. Add chopped onion and another pinch of salt. Stir and continue to saute for 3-4min, stirring every minute and continuing to scrape up fond on the bottom of the pan. Add garlic and cook for 10-15 seconds, then add wine. Stir to deglaze bottom of the pan. After about a minute or when wine has reduced, add tomato paste and flour. Stir. After about a minute of frying, flour and tomato paste should have glazed the bottom of the pot. Add beef broth. Stir to work up glaze from bottom of the pot and bring to a simmer. Stir in mustard, worcestershire, and black pepper. Reduce heat to low and simmer for 10 minutes, covered. When ready, the sauce should be thickened and glossy. Stir in heavy cream. Add pasta to a pot of boiling, well salted water, stir and cook per package instructions (8-9min) When cooked to al denta, drain pasta, leaving about 1/4c of pasta water in the pot with the noodles. Add butter to the noodles and stir to emulsify as it melts. -- TO FINISH THE BEEF STROGANOFF Slice steaks against the grain then cut in half (or into bite sized pieces) and add steak + any juices on the plate into the reduced mushroom wine sauce and stir. Cover and cook over low heat for about a minute. Taste for seasoning and salt if needed. Top buttered noodles with beef stroganoff sauce and garnish with chopped dill and parsley. -- 🎧MUSIC: EPIDEMIC SOUND. Free trial available at: https://www.epidemicsound.com/referra... CHAPTERS 0:00 Intro 0:23 marinating and tenderizing the beef 1:36 prepping the veg 2:34 searing the beef 3:48 mushroom wine sauce & boiling pasta 7:17 Tippsy sake (ad) 8:27 Buttering the noodles and slicing the steaks 9:48 Finishing the sauce and plating 11:30 Let’s eat this thing #beefstroganoff #stroganoff **DISCLAIMER: Some links in this description may be affiliate links. If you buy any of these products using these links I'll receive a small commission at no added cost to you. All links are to products that I actually use or recommend. Thank you in advance for your support!

Comments
  • 3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master 1 день назад
    3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master
    Опубликовано: 1 день назад
  • Шведские фрикадельки 3 года назад
    Шведские фрикадельки
    Опубликовано: 3 года назад
  • Бефстроганов из говяжьего фарша в сливочном стиле по-мамины 2 года назад
    Бефстроганов из говяжьего фарша в сливочном стиле по-мамины
    Опубликовано: 2 года назад
  • Beef Stroganoff or Stroganov?! | Chef Jean-Pierre 5 лет назад
    Beef Stroganoff or Stroganov?! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Очень вкусные энчилады (измельченная говядина с красным соусом) 3 года назад
    Очень вкусные энчилады (измельченная говядина с красным соусом)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Классический бефстроганов | Daddy Jack 15 лет назад
    Классический бефстроганов | Daddy Jack
    Опубликовано: 15 лет назад
  • Beef Stroganoff - The Most Comforting Cold Weather Dish 2 года назад
    Beef Stroganoff - The Most Comforting Cold Weather Dish
    Опубликовано: 2 года назад
  • 3 культовых рагу, которые должен освоить каждый домашний повар 1 месяц назад
    3 культовых рагу, которые должен освоить каждый домашний повар
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • I've Never Eaten Ground Beef This Delicious! The Most Simple Dinner Recipe! 7 месяцев назад
    I've Never Eaten Ground Beef This Delicious! The Most Simple Dinner Recipe!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Легкая карбонара за 15 минут 3 года назад
    Легкая карбонара за 15 минут
    Опубликовано: 3 года назад
  • Приготовьте этот бефстроганов один раз, и вы будете готовить его всегда 1 год назад
    Приготовьте этот бефстроганов один раз, и вы будете готовить его всегда
    Опубликовано: 1 год назад
  • Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко 2 дня назад
    Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Бефстроганов, который я бы хотел, чтобы мама приготовила мне в детстве 4 года назад
    Бефстроганов, который я бы хотел, чтобы мама приготовила мне в детстве
    Опубликовано: 4 года назад
  • COMFORTING 1 POT BEEF STEW (My Best Recipe of 2022) 3 года назад
    COMFORTING 1 POT BEEF STEW (My Best Recipe of 2022)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Невероятно вкусная паста с фаршем за 15 минут! Самый простой рецепт ужина! 6 дней назад
    Невероятно вкусная паста с фаршем за 15 минут! Самый простой рецепт ужина!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB... 1 месяц назад
    Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 2 года назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Original Beef Stroganoff of Imperial Russia 10 месяцев назад
    The Original Beef Stroganoff of Imperial Russia
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Праздничные гарниры в трёх вариантах (мои лучшие версии классических блюд) 3 года назад
    Праздничные гарниры в трёх вариантах (мои лучшие версии классических блюд)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 4 недели назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 4 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5