• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough скачать в хорошем качестве

Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Gluten Free Croissants Pt 1: Butter Block and Base Dough

This video covers the first steps for making gluten free croissant dough. Please forgive the awful video, I swear I'll make a better one someday. The weird cut while making the butter block is because I did some method to make the block and liked the second method so much better that i just cut the first one. Here is the recipe I am using: GF croissants: Start one day ahead: Yeast mixture: 1/4c whole milk warmed to 90-100F 15g fresh cake yeast or 7.5g active dry yeast 1 tsp granulated sugar Dough: 120g superfine white rice flour 90g tapioca starch 60g millet flour 1/2 tsp xanthan gum 1 tsp double acting baking powder 15g psyllium husk powder 50g granulated sugar 50g dry milk powder 1 tsp diamond crystal salt 50g softened unsalted butter (anything 82% or more butterfat) 3/8c whole milk 2 large eggs Beurrage/butter block: 170g unsalted butter Plus one egg for egg wash Night before, sift together the dry dough ingredients into a mixer bowl. Separately mix your yeast mixture to activate it. Temperature is extremely important here, too hot will kill your yeast, too cold won't activate it. Allow it to activate for 10 mins, should be quite foamy. Add yeast mixture to dry ingredients with paddle attachment on low. Then add the softened butter. Lastly add your milk and eggs. Mix until combined, scraping down occasionally. The dough will be quite sticky, almost like a moist cookie dough. Drop dough into plastic wrap and shape into a square, then refrigerate overnight. Next day: use guides on your rolling pin or block guides to help with measurement while you laminate. Your dough should be roughly 55F and your butter block should be the same. Usually this takes 30 mins on the counter for me from the fridge. Using a small amount of tapioca flour on your bench, roll out your dough square to be wide enough for 1/2 overhang on the sides of your butter block, and long enough to be about 3x the length. Here I do a book fold and put back in fridge for 30 mins. PS make sure to dust flour off your dough between folds, you want very little extra flour here. Do two more laminations, making sure your dough is about 55f each time. This will help with breakage. When these are finally done, roll your dough out to 8mm thick. Cut the dough with a sharp paring knife into 3 3.5" section, then cut each rectable diagonally. Add a slit to each triangle in the middle of the bottom edge, then carefully roll your croissant. Dust off croissants, place in a deep dish with plastic wrap cover or in a proofing cover on a rack. Brush with eggwash being careful not to cover the laminated edges. Proof in a warm (72-75f) place until croissants are wobbly. Preheat oven to 400, and place croissants in fridge for 20 mins. Once this time is up, transfer onto a parchment sheet lined sheet tray and put into oven on middle rack for 15 mins At 15 mins your croissant should have developed the outer structure and puffed up quite a bit. Turn the oven down to 375 to finish browning for about 10 mins. Oven times may vary depending on your equipment.

Comments
  • Gluten Free Croissants Pt 2: Lamination and Shaping 9 месяцев назад
    Gluten Free Croissants Pt 2: Lamination and Shaping
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Behind the Scenes at Copenhagen’s Best Gluten-Free Bakery 7 месяцев назад
    Behind the Scenes at Copenhagen’s Best Gluten-Free Bakery
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Gluten Free Croissants Pt 3: The Final Bake 9 месяцев назад
    Gluten Free Croissants Pt 3: The Final Bake
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Владимир Боглаев. Шок от мирного плана, сценарий будущего, по какому пути мы пойдем. 13 часов назад
    Владимир Боглаев. Шок от мирного плана, сценарий будущего, по какому пути мы пойдем.
    Опубликовано: 13 часов назад
  • Без формочек! Из 1 теста 10 сортов РОЖДЕСТВЕНСКОГО Печенья ! Очень вкусно и быстро! 11 месяцев назад
    Без формочек! Из 1 теста 10 сортов РОЖДЕСТВЕНСКОГО Печенья ! Очень вкусно и быстро!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Everyone's Buying Puff Pastry After Seeing This 5 Genius Ideas! You'll Copy These Brilliant Hacks!! 1 год назад
    Everyone's Buying Puff Pastry After Seeing This 5 Genius Ideas! You'll Copy These Brilliant Hacks!!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мастерство приготовления настоящих безглютеновых круассанов 5 лет назад
    Мастерство приготовления настоящих безглютеновых круассанов
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Gluten free croissants 2 месяца назад
    Gluten free croissants
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Ключевые факторы успеха круассанов | Советы по приготовлению слоеного теста и выпечки 2 года назад
    Ключевые факторы успеха круассанов | Советы по приготовлению слоеного теста и выпечки
    Опубликовано: 2 года назад
  • Круассаны без глютена — пошаговое руководство 4 года назад
    Круассаны без глютена — пошаговое руководство
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make croissants from scratch? 4 года назад
    How to make croissants from scratch?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Complete guide to classic hand-rolled croissants! 4 года назад
    Complete guide to classic hand-rolled croissants!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Are RICE PAPER Croissants Any GOOD? 1 год назад
    Are RICE PAPER Croissants Any GOOD?
    Опубликовано: 1 год назад
  • РЕЦЕПТ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СЛОЁНОГО ТЕСТА | Простое грубое слоёное тесто 4 года назад
    РЕЦЕПТ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СЛОЁНОГО ТЕСТА | Простое грубое слоёное тесто
    Опубликовано: 4 года назад
  • How 21,000 Croissants Are Made In A Legendary New York Bakery Every Week | Big Batches 2 года назад
    How 21,000 Croissants Are Made In A Legendary New York Bakery Every Week | Big Batches
    Опубликовано: 2 года назад
  • What Is This Danish Pastry & Why Are Danes OBSESSED With it?! (Sells Out Everyday!) 7 месяцев назад
    What Is This Danish Pastry & Why Are Danes OBSESSED With it?! (Sells Out Everyday!)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Праздничная закуска за 5 минут! Рождественское угощение 🌲 12 часов назад
    Праздничная закуска за 5 минут! Рождественское угощение 🌲
    Опубликовано: 12 часов назад
  • Путин отправил Патриарха Кирилла на фронт? / Шокирующее заявление властей 11 часов назад
    Путин отправил Патриарха Кирилла на фронт? / Шокирующее заявление властей
    Опубликовано: 11 часов назад
  • How to Make Gluten-Free Bread with Caputo Gluten Free Flour (Fioreglut) 5 лет назад
    How to Make Gluten-Free Bread with Caputo Gluten Free Flour (Fioreglut)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Масло делает всё лучше! Готовим круассаны с нуля! 1 год назад
    Масло делает всё лучше! Готовим круассаны с нуля!
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5