• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!) скачать в хорошем качестве

The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!) 1 день назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The ULTIMATE Short Rib Ragu Recipe (Fall Off The Bone Tender!)

This short rib ragu is pure comfort. Tender, fall-apart meat and silky pappardelle come together to create the most satisfying pasta dish you will ever make. The sauce starts with humble ingredients, a simple soffritto, fresh herbs, tomatoes, and a splash of bold red wine. After a long, slow cook, the meat becomes so soft it almost melts like butter, and the sauce is so delicious you could devour it straight from the pot. It coats the pappardelle perfectly, giving you that dreamy mix of shredded short ribs meat, pasta, and sauce. 💯 Follow this link to read and print the written recipe: https://www.vincenzosplate.com/short-... #shortrib #pasta #vincenzosplate ========================================== INGREDIENTS: 2kg/70.50oz beef short ribs 1 small celery stick 1 medium carrot ¼ brown onion 1.6 kg / 56.4 oz Italian peeled tomatoes (about 4 small cans) A fresh bunch of oregano and thyme Dry red wine (Cabernet, Shiraz, or Chianti) Extra Virgin Olive Oil (EVOO) Salt & Pepper Pasta of your choice (allow about 100 g / 3.5 oz per person) METHOD: 1) Break the carrot and celery into small pieces with your hands. Add them to the blender along with the onion and a splash of water. Blend until you have a smooth, thick paste with no chunks and set it aside. 2) Place a Dutch oven over medium heat and add 3–4 tablespoons of EVOO. Season the short ribs with salt on both sides. When the pot is hot, lay the ribs inside, add a touch more salt, and sear them for a short time on each side until well browned. Lift them out and set aside. 3) Reduce the heat to medium-low. Add the blended vegetable mixture to the same pot to start deglazing. Pour in a tiny splash of water from the blender to rinse out any leftover soffritto and mix it through. Stir and let it cook for about 5 minutes. 4) While the soffritto cooks, blend the peeled tomatoes for about 10 seconds until smooth. 5) After 5 minutes of cooking soffritto, return the seared ribs to the pot. Use your tongs to turn them and coat them well in the vegetable mixture. Keep reading the recipe via: https://www.vincenzosplate.com/short-... ========================================== 📔Introducing My First Cookbook: "Authentic Italian" which You can order it Now on Amazon and Selected Bookstores👉 https://www.vincenzosplate.com/authen... ========================================== 👨‍🍳🧑‍🍳Join Vincenzo's Plate Italian Cooking Academy and Became an Italian Food Ambassador: https://academy.vincenzosplate.com/co... 📺SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL (IT’S FREEEEEE ;-) http://bit.ly/SubscribeToMyYOUTUBEcha... Join this channel to get access to perks:    / @vincenzosplate   🕴Here is the link to Buy my Merch (and the No Pineapple on Pizza T-shirt): https://www.vincenzosplatestore.com/ 📖Share it with your FOODIE friends on FACEBOOK 🍝Check out my website to get more recipes http://vincenzosplate.com/ 🌍Join my Small Group Private Italian Tour and discover the secret gems of Italy with me. Check out the itinerary and make sure you book asap (Only 10 spots available) https://www.vincenzosplate.com/italia... 📖LIKE Vincenzo’s Plate ON FACEBOOK   / vincenzosplate   📷FOLLOW ME ON INSTAGRAM @vincenzosplate   / vincenzosplate   💯 To purchase my t-shirts and more follow this link: https://www.vincenzosplatestore.com/ ✔LIKE, SHARE and COMMENT on my videos please. It really means a lot to me. ========================================================= ⏱️⏱️TIMECODES⏱️⏱️ 0:00 Introduction to Short Ribs Ragù 0:24 Ingredients for Short Ribs Ragù 2:15 How to Make Soffritto for Ragù 2:58 How to Brown Short Ribs for Maximum Flavor 4:50 How to Deglaze the Pan 7:55 Completing the Ragù 9:44 Slow-Cooking Short Ribs Ragù (Best Method) 10:36 Removing Herbs and Bones 11:34 How to Shred Short Ribs 13:13 How to Cook Pappardelle Pasta Perfectly 13:55 How to Combine Pappardelle with the Ragù 17:26 How to Serve Short Ribs Ragù Pasta 17:58 Time to Eat the Short Ribs Ragù Pasta, E ora si Mangia ======================================================= 🎬 #VincenzosPlate is a YouTube channel with a focus on cooking, determined to teach the world, one video recipe at a time that you don’t need to be a professional chef to impress friends, family and yourself with mouth-watering #ItalianFoodRecipes right out of your very own kitchen whilst having a laugh (and a glass of vino!).

Comments
  • How to Make the Juiciest Italian Porchetta at Home 2 недели назад
    How to Make the Juiciest Italian Porchetta at Home
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Italian Chef Reacts to GREATEST Carbonara Ever Made (They Used CREAM?!) 4 дня назад
    Italian Chef Reacts to GREATEST Carbonara Ever Made (They Used CREAM?!)
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Тыквенный суп, после которого просят добавку! 1 день назад
    Тыквенный суп, после которого просят добавку!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Секреты идеального КИМЧИ: что вы делали неправильно? 1 день назад
    Секреты идеального КИМЧИ: что вы делали неправильно?
    Опубликовано: 1 день назад
  • Ultimate Bolognese Sauce – My Two-Day Meat-Sauce Recipe 1 год назад
    Ultimate Bolognese Sauce – My Two-Day Meat-Sauce Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Michelin Beef and Ale Pie at Home 3 часа назад
    Michelin Beef and Ale Pie at Home
    Опубликовано: 3 часа назад
  • 3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master 4 часа назад
    3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master
    Опубликовано: 4 часа назад
  • I Went to Bologna to Make the BEST BOLOGNESE SAUCE Recipe For You 6 месяцев назад
    I Went to Bologna to Make the BEST BOLOGNESE SAUCE Recipe For You
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 2 дня назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 2 дня назад
  • How to Buy PANDORO Like an Italian (It Will Change Your Christmas Forever) 8 дней назад
    How to Buy PANDORO Like an Italian (It Will Change Your Christmas Forever)
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Куриные наггетсы, картофель-фри и соус. Пробуем повторить еду из популярного фастфуда. 1 день назад
    Куриные наггетсы, картофель-фри и соус. Пробуем повторить еду из популярного фастфуда.
    Опубликовано: 1 день назад
  • Easy & Authentic Italian Pastas in 10 minutes! 10 месяцев назад
    Easy & Authentic Italian Pastas in 10 minutes!
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Селёдка под шубой - классический (почти) рецепт 1 день назад
    Селёдка под шубой - классический (почти) рецепт
    Опубликовано: 1 день назад
  • PASTA ALLA GENOVESE How to Make the Secret Neapolitan MEAT SAUCE 6 месяцев назад
    PASTA ALLA GENOVESE How to Make the Secret Neapolitan MEAT SAUCE
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Yule Log with a Vengeance 4 часа назад
    Yule Log with a Vengeance
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Сравнение Costco в Париже и Costco в США (что нас больше всего удивило) 1 день назад
    Сравнение Costco в Париже и Costco в США (что нас больше всего удивило)
    Опубликовано: 1 день назад
  • Наконец-то я попробовал стейк из двухлетней говядины! 4 дня назад
    Наконец-то я попробовал стейк из двухлетней говядины!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает. 2 дня назад
    Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает.
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Где и как спасаться от мировой войны? 1 день назад
    Где и как спасаться от мировой войны?
    Опубликовано: 1 день назад
  • Я готовил против Sidemen 1 день назад
    Я готовил против Sidemen
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5