У нас вы можете посмотреть бесплатно Certified Food Protection Manager and Person in Charge: What's the difference? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The Washington State Department of Health requires a Certified Food Protection Manager in every restaurant, as well as a Person in Charge. They must both be able to Demonstrate Knowledge of the food code. What is the difference? How do you know if your restaurant follows these rules? Join Susan Shelton of the Department of Health to learn more about these positions and ask any questions you may have. Our ServSafe instructor, James Grigsby, will join us to discuss how a ServSafe Manager class can help your employees earn this certification. You can check out the presentation slides here, https://wahospitality.org/wp-content/... Interested in taking a ServSafe Manager class? Click here: https://bit.ly/3JgI8gq