У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Jeow Mak Len (Lao Spicy Tomato Dipping Sauce) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients and Directions for Lao Spicy Tomato Dipping Sauce can be found below. Please be sure to Like & Subscribe =) This spicy dipping sauce is the perfect compliment to sticky rice and any/every meat !!! Connect with us: www.facebook.com/kinkhaowithus/ www.instagram.com/kinkhaowithus Ingredients: 6 Tomatoes 6 Red or Green Thai Chili Peppers 1 Tbsp Fish Sauce 1 Tbsp Sugar 1 Lime 1/2 Cup Cilantro, chopped 7 Cloves of Garlic (Half a Head) 2 Shallots (optional) Directions: Cut tomatoes into quarters Cut shallots in half Place tomato, shallots, chili peppers and garlic on a baking sheet and roast at 400 or broil on high for approx. 15-25 minutes (take the shallots, garlic and peppers out after 15 mins) Place garlic, shallots and peppers in a mortar and smash them until they are well blended Add tomatoes and smash slowly until a sauce is formed Add sugar and fish sauce Add lime Add cilantro Mix well and taste and adjust as needed. Refrigerate and enjoy=)