У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG]How to make Crispy Japanese Fried Chicken learn from the chef at Michelin Bib Gourmand store или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef OSAWA, owner of popular Chinese restaurant 'Shuchuka-Kushin' located in Osaka, will be introducing how to make Japanese fried chicken. Here are some tips to make your fried chicken as crispy and juicy as it can be. Ingredients: 2 large pieces, Chicken thigh Japanese leak (top green part) Ginger skin, as needed 50ml Water 1 tsp Sugar 1/2 tsp Salt 1 tsp Dark soy sauce 1 tsp Sake Hint of Sesame oil 1 large egg 2 tbsp all-purpose flour 2 tbsp potato starch 1 tbsp potato starch, before frying Frying oil, as needed Chinese restaurant Kushin http://kuushin.com/ Business inquiries: [email protected] Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/ CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram / gourmetstudio.foover Contact us below for any business inquiries! [email protected] #FriedChicken #Karaage#michelin