• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home скачать в хорошем качестве

Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Butter Chicken (Murgh Makhani) — Restaurant-Style at Home

Butter Chicken (murgh makhani) you can nail at home—no tandoor. We marinate bone-in chicken thighs with ginger, garlic, Kashmiri chilli, turmeric, garam masala, yoghurt and lemon; sear in ghee for deep browning; then simmer in a silky, creamy tomato-butter sauce that’s balanced and not cloying. Designed for a home burner and a non-stick or stainless pan, with timing cues and substitutions. Ingredients (Serves 4) For the Marinade • Chicken thighs or breasts (boneless, skinless): 600 g • Garlic: 3 cloves, grated • Fresh ginger: 1 tbsp, grated • Kashmiri chilli powder: 1 tsp • Ground turmeric: 1/2 tsp • Garam masala: 1 tsp • Salt: 1 tsp • Full-fat yoghurt: 120 g • Lemon juice: 1 tbsp For Cooking the Chicken • Ghee (or neutral high smoke point oil): 1–2 tbsp • Butter: 1 tbsp (for intentional burning at the end) For the Sauce • Butter: 1 tbsp • Onion: 1 medium, finely chopped • Garlic: 2 cloves, grated • Ginger: 1 tsp, grated • Ground cumin: 1 tsp • Ground coriander: 1 tsp • Smoked paprika: 1 tsp • Garam masala: 1 tsp • Tomato purée: 2 tbsp • Tinned tomatoes: 400 g (chopped or whole, crushed) • Water or stock: as needed for deglazing • Reserved marinade (optional) • Double cream: 100 ml (adjust to taste) • Salt: to taste • Dried fenugreek leaves (optional): 1 tsp, crushed • Fresh coriander or parsley: for garnish Method 1. In a bowl, combine grated garlic, ginger, Kashmiri chilli powder, turmeric, garam masala, salt, yoghurt, and lemon juice. Mix well with the chicken and marinate for at least 4 hours, but no more than 12. 2. Wipe off excess marinade, reserving it for the sauce. Heat ghee in a pan until shimmering. Sear the chicken on medium-high heat until browned and cooked through (internal temp ~60°C at thickest point). Set aside. Add 1 tbsp butter to the hot pan and let it burn slightly for a smoky, tandoor-like flavour. Pour over the chicken. 3. In the same pan, add more butter and chopped onions. Cook over medium heat until translucent, stirring to deglaze. If needed, add a splash of water to prevent burning. 4. Add grated garlic and ginger. Cook briefly until fragrant. Stir in cumin, coriander, smoked paprika, and garam masala. Toast the spices for 30 seconds. 5. Stir in tomato purée and cook for 1–2 minutes to remove harshness. Deglaze with a small splash of water, scraping up all the fond. 6. Add tinned tomatoes and lower heat. Simmer with lid on for 15–20 minutes, stirring occasionally, until the sauce is thick and deep in colour. 7. Taste and season with salt. Stir in the reserved marinade and then the double cream. Reduce heat to below 85°C to prevent splitting. Add dried fenugreek leaves if using. 8. Add the chicken and burnt butter back into the sauce. Simmer gently until the chicken is heated through. 9. Garnish with chopped coriander or parsley. Serve with naan, roti, or basmati rice. Notes • If using breasts, slice before serving for better sauce absorption. • Don’t over-marinate—the acid can toughen the meat if left too long. • Adjust cream level to your richness preference. • The sauce is flavourful enough to pair with paneer or vegetables instead of chicken. ____ Follow us on Instagram:   / w2kitchn   #W2Kitchen #butterchicken #butterchickenrecipe

Comments
  • Тушеная свиная грудинка с фасолью — в стиле кассуле с кремовой фасолью и хрустящей корочкой 1 год назад
    Тушеная свиная грудинка с фасолью — в стиле кассуле с кремовой фасолью и хрустящей корочкой
    Опубликовано: 1 год назад
  • Rendang-Style Braised Beef – Easy Indonesian Classic 1 год назад
    Rendang-Style Braised Beef – Easy Indonesian Classic
    Опубликовано: 1 год назад
  • Gordon Ramsay Makes a Curry in a Hurry | Next Level Kitchen 1 год назад
    Gordon Ramsay Makes a Curry in a Hurry | Next Level Kitchen
    Опубликовано: 1 год назад
  • Butter Chicken Restaurant Style |बटर चिकन रेसिपी |How To Make Butter Chicken At Home |Chef Ashok 4 года назад
    Butter Chicken Restaurant Style |बटर चिकन रेसिपी |How To Make Butter Chicken At Home |Chef Ashok
    Опубликовано: 4 года назад
  • Максимальное тушение коллагеном — бычий хвост, сухожилия и ноги 2 месяца назад
    Максимальное тушение коллагеном — бычий хвост, сухожилия и ноги
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Мапо тофу — метод ресторана «Сычуань» 1986 года 1 месяц назад
    Мапо тофу — метод ресторана «Сычуань» 1986 года
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How To Make Butter Chicken At Home | Restaurant Style Recipe | The Bombay Chef – Varun Inamdar 9 лет назад
    How To Make Butter Chicken At Home | Restaurant Style Recipe | The Bombay Chef – Varun Inamdar
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Говядина Ренданг — моё ПОЛНОЕ руководство по аутентичному индонезийскому рецепту 1 год назад
    Говядина Ренданг — моё ПОЛНОЕ руководство по аутентичному индонезийскому рецепту
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Make Butter Chicken At Home 4 месяца назад
    How To Make Butter Chicken At Home
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Kung Pao Chicken — Sichuan Restaurant-Style at Home 11 месяцев назад
    Kung Pao Chicken — Sichuan Restaurant-Style at Home
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • POV: Cooking the Ultimate Biryani (Step by Step Guide) 1 год назад
    POV: Cooking the Ultimate Biryani (Step by Step Guide)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Вегетарианский Мапо Тофу – Острая классика сычуаньской кухни 1 год назад
    Вегетарианский Мапо Тофу – Острая классика сычуаньской кухни
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как правильно пожарить мясо. Вкусная Свинина на сковороде.Мясо получается нежнейшее по этому рецепту 1 год назад
    Как правильно пожарить мясо. Вкусная Свинина на сковороде.Мясо получается нежнейшее по этому рецепту
    Опубликовано: 1 год назад
  • Restaurant Style Butter Chicken With Homemade Garlic Naan 3 года назад
    Restaurant Style Butter Chicken With Homemade Garlic Naan
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy Butter Chicken 5 лет назад
    Easy Butter Chicken
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как легко приготовить курицу в сливочном соусе дома | Очень нежная | Энди Кукс 3 года назад
    Как легко приготовить курицу в сливочном соусе дома | Очень нежная | Энди Кукс
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЧИХИРТМА — Самый вкусный Грузинский СУП 2 месяца назад
    ЧИХИРТМА — Самый вкусный Грузинский СУП
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Невероятно Вкусный Суп! Чихиртма - классический суп из курицы! Грузины называют его Королем супов!!! 1 год назад
    Невероятно Вкусный Суп! Чихиртма - классический суп из курицы! Грузины называют его Королем супов!!!
    Опубликовано: 1 год назад
  • RESTAURANT STYLE CHICKPEA BUTTER MASALA (EASY TO MAKE) | Chole Butter Masala 8 месяцев назад
    RESTAURANT STYLE CHICKPEA BUTTER MASALA (EASY TO MAKE) | Chole Butter Masala
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • EASY Restaurant-QUALITY BUTTER Chicken Hack Using Jarred Sauce 9 месяцев назад
    EASY Restaurant-QUALITY BUTTER Chicken Hack Using Jarred Sauce
    Опубликовано: 9 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5