• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub** скачать в хорошем качестве

蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub** 2 years ago

蒜香鹹豬肉

Garlic Salted Pork Belly

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub**
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub** в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub** в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



蒜香鹹豬肉 Garlic Salted Pork Belly **字幕CC Eng. Sub**

🟢食材: 豬腩肉 500 克 蒜頭 適量 米酒 2 湯匙 魚露 1 湯匙 生抽 1 茶匙 老抽 1 茶匙 糖 1 茶匙 鹽 1/2 茶匙 五香粉 1/2 茶匙 胡椒粉 適量 🟢步驟: 1️⃣ 豬腩肉洗淨吸乾水(如做鹹肉放急凍格存放3-6個,豬肉不要清洗),放入2湯匙米酒中揉捏一下。 2️⃣ 加入蒜蓉、胡椒粉、1/2茶匙五香粉、1湯匙魚露、1茶匙生抽、1茶匙老抽、1/2茶匙鹽和1茶匙糖,將調味料均勻地塗抹在肉上。 3️⃣ 將調味好的豬腩肉放入雪櫃醃製2天,每12小時反轉一次。 4️⃣ 豬腩肉用平底鍋煎至兩面金黃,每邊扣蓋2至3分鐘讓豬肉熟透,如有汁的話收乾汁至腩肉表面金黃。豬腩肉亦可用烤箱焗熟。 5️⃣ 煎好豬腩肉切件裝盤,可佐以生菜享用。 🟢Ingredients: Pork belly 500 grams Garlic, as needed Rice wine 2 tablespoons Fish sauce 1 tablespoon Light soy sauce 1 teaspoon Dark soy sauce 1 teaspoon Sugar 1 teaspoon Salt 1/2 teaspoon Five-spice powder 1/2 teaspoon White pepper powder, as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Rinse the pork belly and pat dry. Rub the pork belly with 2 tablespoons of rice wine. 2️⃣ Mix minced garlic, pepper, 1/2 tsp Five Spice powder, 1 tablespoon of fish sauce, 1 tsp light soy sauce, 1 tsp dark soy sauce, 1/2 teaspoon salt, and 1 tsp sugar, then evenly apply the seasoning to the pork belly. 3️⃣ Marinate the seasoned pork belly in the refrigerator for 2 days, flipping every 12 hours. 4️⃣ Fry the pork belly in a flat pan until both sides are golden brown, cover and cook for 2-3 minutes on each side until fully cooked. If there is any juice, reduce it until the surface of the pork belly turns golden brown. Pork belly can also be baked in the oven. 5️⃣ Slice the pork belly and serve with lettuce.    / @oe_cook   👈本台是《好易煮 oe cook》第二頻道❤️請多多支持及訂閲 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。  / 1885999698348679   ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒

Comments
  • 超級簡單鹹豬肉!醃製簡單,年菜必備!吃過就念念不忘! 1 year ago
    超級簡單鹹豬肉!醃製簡單,年菜必備!吃過就念念不忘!
    Опубликовано: 1 year ago
    206795
  • 椒鹽 豬扒/不用炸/大牌檔風味/必食/急凍豬扒低成本/廣東話/中字/Salt and Pepper Pork Chops/cc sub/p119 3 years ago
    椒鹽 豬扒/不用炸/大牌檔風味/必食/急凍豬扒低成本/廣東話/中字/Salt and Pepper Pork Chops/cc sub/p119
    Опубликовано: 3 years ago
    941136
  • 焦香肉碎烘蛋 Golden Crust Pork and Egg Skillet Cake **CC Eng. Sub** 10 days ago
    焦香肉碎烘蛋 Golden Crust Pork and Egg Skillet Cake **CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 10 days ago
    2344
  • Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen 3 years ago
    Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 3 years ago
    2119530
  • Soy Bean Paste Chicken Stir-Fry|醬爆雞丁 2 weeks ago
    Soy Bean Paste Chicken Stir-Fry|醬爆雞丁
    Опубликовано: 2 weeks ago
    1249
  • 家庭版金牌蒜香骨! !免油炸!!皮脆肉嫩!!醬香排骨做法/how to make crispy spare ribs with garlic easy recipe 4 years ago
    家庭版金牌蒜香骨! !免油炸!!皮脆肉嫩!!醬香排骨做法/how to make crispy spare ribs with garlic easy recipe
    Опубликовано: 4 years ago
    1409399
  • 行政总厨教你豉汁蒸排骨专业版做法,12分钟软烂脱骨,原来有秘诀 3 years ago
    行政总厨教你豉汁蒸排骨专业版做法,12分钟软烂脱骨,原来有秘诀
    Опубликовано: 3 years ago
    1943396
  • 🥩香茅豬扒 /越南餐廳味道 /1招立即令豬扒鬆化 / how to make lemongrass pork chop 5 years ago
    🥩香茅豬扒 /越南餐廳味道 /1招立即令豬扒鬆化 / how to make lemongrass pork chop
    Опубликовано: 5 years ago
    1634299
  • [港人最愛] 酥皮蘑菇湯 Mushroom Soup With Puff Pastry 1 year ago
    [港人最愛] 酥皮蘑菇湯 Mushroom Soup With Puff Pastry
    Опубликовано: 1 year ago
    74598
  • How to make Cantonese Zongzi (Step by Step Tutorial for Beginner) [HK, TW, CN, Eng Sub] 4 years ago
    How to make Cantonese Zongzi (Step by Step Tutorial for Beginner) [HK, TW, CN, Eng Sub]
    Опубликовано: 4 years ago
    465198

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5