• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi скачать в хорошем качестве

How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to buy, boil, fry and enjoy Zongzi

Zongzi, a.k.a. "glutinous rice dumplings", a.k.a. "Chinese tamales"! We already showed y'all how to make these in an earlier video, so for this year's Dragonboat Festival we wanted to give you a bit of a 'supermarket zongzi' buying and prepping guide. 0:00 - Introduction to Zongzi 0:48 - Why do people eat Zongzi for Dragon Boat? 2:06 - Should you make Zongzi, or buy them? 2:42 - Types of Zongzi at the Supermarket 5:00 - How to Boil Zongzi 5:50 - How to Eat Zongzi 6:24 - How to Panfry Zongzi, Two Methods 9:01 - Sauce to Dip? 9:39 - Which frying method for which Zongzi? TABLE OF ZONGZI BOILING TIMES (FOR REFERENCE) Generally speaking, Zongzi packages will come with boiling times on them. When in doubt, go with the package. This table is just in case the package doesn't have instructions, or if you can't read them for whatever reason. Weight | Shrink-wrapped/fresh | Frozen 100g | 10 minutes | 15 minutes 150g | 12 minutes | 20 minutes 200g | 15 minutes | 25 minutes 250g | 20 minutes | 25 minutes 300g | 25 minutes | 30 minutes 500g | 30 minutes | 40 minutes note: Do not let frozen Zongzi thaw before cooking. They will become a gloopy mess. HOW TO PANFRY If working from frozen Zongzi, boil the Zongzi first (around half the time you'd boil otherwise). If using fresh or shrink-wrapped zongzi, no need to pre-cook: just charge forward straight. Smush-fry method: Fry the zongzi over a medium flame with ~1 tbsp oil. Optionally slice the Zongzi in half. Smush the zongzi until a lid can cover it, ~2-3 minutes. Once a lid can cover, cook with the lid on, periodically continuing to smush and shape the zongzi into a pancake, ~5 minutes. Optionally crack an egg over the zongzi, and once the egg's formed, flip. Cook for ~5 minutes until everything is crispy and golden brown. Slice & Fry method: Slice the Zongzi into 1-2 inch pieces with the string that it came wrapped with, then fry the zongzi pieces over a medium flame with ~1 tbsp oil. For the first five minutes of cooking, keep the lid covered to help soften the rice. After that point, flip the pieces occasionally. After about ~20 minutes in total of frying, the Zongzi should be nice an golden brown. ______________ Footage of the family celebrating Dragon Boat is from the super wholesome channel 农村小遥 (I believe they're from up in the Northeast?). Check out the whole video here:    • 端午节儿女都回父母家吃饭,两亲家说着笑着真热闹,20道菜堆满桌 .   Also check out the whole video of Dragon Boat racing from Vassili Chui, here:    • Dragon Boat Drifting 端午節龍舟漂移   And check out our Patreon if you'd like to support the project!   / chinesecookingdemystified   Outro Music: คิดถึงคุณจัง by ธานินทร์ อินทรเทพ Found via My Analog Journal (great channel):    • Live Stream: Favourite B-Side Tracks  

Comments
  • Хрустящий рис с острой начинкой. 3 года назад
    Хрустящий рис с острой начинкой.
    Опубликовано: 3 года назад
  • 阿嬷的秘方 | 咸蛋肉粽完整教程 (Salted Egg Dumplings / Bak Chang) Recipe 5 лет назад
    阿嬷的秘方 | 咸蛋肉粽完整教程 (Salted Egg Dumplings / Bak Chang) Recipe
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 【兵庫 神戸】この味に惹かれて通ってしまう。町中華職人が作る懐かしカレーライス 2 часа назад
    【兵庫 神戸】この味に惹かれて通ってしまう。町中華職人が作る懐かしカレーライス
    Опубликовано: 2 часа назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 4 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • (Northern vs Southern) Zongzi / Joong / Chinese Sticky Rice Dumpling (粽子) 3 года назад
    (Northern vs Southern) Zongzi / Joong / Chinese Sticky Rice Dumpling (粽子)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ло Май Гай уровня димсам, дома (糯米鸡) 3 года назад
    Ло Май Гай уровня димсам, дома (糯米鸡)
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🙏 The Ultimate Guide to Zongzi / Joong (咸肉粽), Toisanese Style 5 лет назад
    🙏 The Ultimate Guide to Zongzi / Joong (咸肉粽), Toisanese Style
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Почему средневековое дерево никогда не гнило, а ваше умирает через 5 лет 1 месяц назад
    Почему средневековое дерево никогда не гнило, а ваше умирает через 5 лет
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Must Eat Sweet Red Bean Zongzi Recipe (Sticky Rice Dumplings) CiCi Li - Asian Home Cooking 4 года назад
    Must Eat Sweet Red Bean Zongzi Recipe (Sticky Rice Dumplings) CiCi Li - Asian Home Cooking
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем) 3 года назад
    🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Тайваньский стритфуд: жареная лапша, лапша с говядиной и фрикадельки 6 дней назад
    Тайваньский стритфуд: жареная лапша, лапша с говядиной и фрикадельки
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Лодка-дракон Цзунцзы, Не забудьте пойти домой и съесть Цзунцзы во время праздника драконьих лодок. 5 лет назад
    Лодка-дракон Цзунцзы, Не забудьте пойти домой и съесть Цзунцзы во время праздника драконьих лодок.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить цзунцзы (клецки из клейкого риса) | Праздник драконьих лодок [китайские и английс... 6 лет назад
    Как приготовить цзунцзы (клецки из клейкого риса) | Праздник драконьих лодок [китайские и английс...
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Jingpo Rice Balls. American Supermarket Ingredients. (rare technique) 4 дня назад
    Jingpo Rice Balls. American Supermarket Ingredients. (rare technique)
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 美食臺 | “粽”情四海:浙江嘉興鮮肉粽 8 лет назад
    美食臺 | “粽”情四海:浙江嘉興鮮肉粽
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Basics: Beef and Broccoli (西兰花炒牛肉) 2 года назад
    Basics: Beef and Broccoli (西兰花炒牛肉)
    Опубликовано: 2 года назад
  • 20 СТРАННЫХ ПРЕДМЕТОВ В ЯПОНСКОМ ДОМЕ которые шокируют иностранцев 10 месяцев назад
    20 СТРАННЫХ ПРЕДМЕТОВ В ЯПОНСКОМ ДОМЕ которые шокируют иностранцев
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Cantonese Rice Plates (碟头饭) 1 год назад
    Cantonese Rice Plates (碟头饭)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 18 японских привычек ухода за собой, которые ДЕЙСТВИТЕЛЬНО работают 1 месяц назад
    18 японских привычек ухода за собой, которые ДЕЙСТВИТЕЛЬНО работают
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Этот мастер готовит самые вкусные тосты в городе на своей небольшой палатке - Лучшая уличная еда 16 часов назад
    Этот мастер готовит самые вкусные тосты в городе на своей небольшой палатке - Лучшая уличная еда
    Опубликовано: 16 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5