У нас вы можете посмотреть бесплатно 🎉 Bakewell Tart slices for the second anniversary of Sheila’s Kitchen 🎉 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thanks for stopping by my kitchen! It’s the second anniversary of Sheila’s Kitchen so I wanted to bake something traditional. I chose to cook, for you, these delicious Bakewell Tart slices as they are my own recipe. The pastry on the bottom does not need to be baked blind so cutting down one stage of cooking. With raspberry jam on the pastry and an almond cake to top, sprinkled with flaked almonds it’s the perfect cake to have with a cup of tea; or have it for pudding, heated with custard, yum! ~~ Ingredients ~~ For the pastry: • 175g/6oz plain flour • 75g/3oz cold butter • Small pinch salt • For the cake: • 100g/4oz butter • 100g/4oz caster sugar • 2 eggs • Just over ½ teaspoon almond essence • 75g/3oz self raising flour • 25g/1oz ground almonds ----- • Raspberry jam for spreading • Flaked almonds (untoasted) for sprinkling on top ~~ Links ~~ Instagram: / sheilaskitchenx