У нас вы можете посмотреть бесплатно Rev. Takuan and How to Make Takuan Pickles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Rev. Jiko tells stories about the Zen priest Takuan and also demonstrates the making of the crunchy yellow daikon pickles called "takuan." Recipe for Takuan from "Sharing Our Favorites With You!" Cookbook, compiled by the United Hawaii Soto-Shu Women's Association, 2020 (1/2 recipe used in video) 1 large daikon, peeled and cut into bite-size pieces which can be half moon pieces or sticks 1 cup white sugar 1/8 cup Hawaiian salt (other kinds of salt are okay) 1/4 cup Japanese rice vinegar 1/2 tsp. yellow food coloring or tumeric powder Mix together sugar, salt, vinegar, and food coloring or tumeric powder. Pour over daikon pieces. Let sit in refrigerator until daikon is well marinated. (Overnight is okay; best to marinate for at least two days.) Book: "Two Moons: Short Zen Stories" by Shunmyo Sato; Illustrated by Kyuji Inouye www.daifukuji.org