У нас вы можете посмотреть бесплатно No folding! Homemade pastry bread. Flaky, buttery, and hollow like croissant.Tasty! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is my favorite recipe and method, just with regular butter you can make puff pastry bread that is crispy on the outside, soft on the inside, buttery, hollow like a croissant and fluffy to the max. Butter puff pastry bread (simple croissant no folding, no margarine, full regular butter ) 300 grams bread flour (can be replaced with all-purpose flour) 40 grams of sugar 5 grams of yeast 160 grams of cold water 30 grams of butter 1 tsp salt 120-130 grams of unsalted butter *Use more yeast than stated in the recipe if it is winter in your country. It's so delicious and fragrant ❤