• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts скачать в хорошем качестве

7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Chicken Breasts

Here are 7 actionable techniques you can use to instantly get better tasting, more juicy chicken breasts. Aviron has their best prices of the year on right now and you can get an additional $50 off all of their products with code BRIAN50. Visit https://avironactive.yt.link/WfobYJv ▶️WATCH NEXT: CRISPY CHICKEN CAESAR (Pounded cutlet):    • 20 Minute Crispy Chicken Caesar Salad   CHICKEN NUGGETS (Jaccard):   • Grown Up Chicken Nuggets   CHICKEN QUESADILLA (Dry Brine):    • Truly Great Chicken Quesadilla (Homemade T...   PAN ROAST CHICKEN (Wet Brine):    • Pro Level Deboned and Pan Roasted Chicken ...   BUFFALO CHICKEN DIP (Poaching):    • The 3 Essential Hot Cheese Dips   CHICKEN SALAD 3 WAYS (Poaching):    • Mind Blowing Chicken Salad 3 Ways   CHICKEN MARSALA (dredging):    • Chicken Marsala with Creamy Polenta   BEEF & BROCCOLI (Velveting):    • TAKEOUT BEEF & BROCCOLI IN 15 MINUTES   ☕Like this content and want to show support? Buy me a "coffee" here: https://ko-fi.com/brianlagerstrom 📸INSTAGRAM:   / brian_lagerstrom   🔪MY GEAR: JACCARD TOOL https://amzn.to/3YKJgAS WOK https://amzn.to/3Y9fyFK LAGERSTROM 8” CHEFS KNIFE https://shop.brianlagerstrom.com/ 4QT SAUCE POT: https://amzn.to/42Uc9gB NONSTICK FRY PAN: https://amzn.to/4lYlYBQ BRINE CONTAINER: https://amzn.to/4lKSkQm DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 DUTCH OVEN: https://amzn.to/3SB4DAV INSTANT READ THERMOMETER: https://alnk.to/h6DEEJA FAVORITE STAINLESS BOWL: https://amzn.to/3pTBCTo AMAZON STORE: https://www.amazon.com/shop/brianlage... *As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases* Dry Brine Recipe: ▪2 8oz chicken breasts (or another lean meat) ▪10g or 2 1/4tsp olive oil ▪10g or 1 2/3tsp salt ▪Zest of 1 lime + juice ½ a lime ▪3-4 garlic loves, minced ▪2g or 1tsp black pepper ▪3g or 1 1/4tsp chili powder** ▪1g or .5tsp dried oregano ▪Splash of tequila (Tbsp or so) ▪10g or 2 1/4tsp agave syrup 1. Pound chicken out into about a 1”/2.5cm thick cutlets. Add to bag with other ingredients and massage to coat. Refrigerate for 10-15 minutes to marinate. 2. If you’ll be grilling the chicken…cook on a high grill for 5-6min on the 1st side then cook on second side for about 2 minutes. If baking the chicken… bake at 450F/230C for 12-15 min. The internal temp should reach 150F/65-66C. Herby Wet Brine Recipe: ▪1qt/L water ▪150g or 1/2c salt ▪50g or 1/4c granulated sugar ▪2 bay leaves ▪1 head of garlic, halved ▪Several sprigs of rosemary, sage, and thyme for brine + additional to finish ▪1000g or 2qt ice ▪2 halves skin-on deboned chicken (see video @4:32 for process) ▪Vegetable oil ▪50-70g or 4-5Tbsp unsalted butter 1. Add water, salt, sugar, garlic, and herbs to a sauce pan and bring to a boil. Continue to simmer for 10 minutes, then turn off heat and allow to seep for another 5min. 2. Add ice into a large (at least 4qt/3.5L) container. After brine has seeped, pour it over the ice. When melted the brine is ready. Add deboned chicken halves, refrigerate, and allow to brine for 4 hours. 3. After 4 hours, remove chicken from brine and dry as much as possible with towels (and blow dryer on cool for extra credit). Refrigerate uncovered to dry further until ready to cook. CHAPTERS: 0:00 Technique 1 1:52 Technique 2 3:32 Technique 3 5:11 Technique 4 5:27 I got a treadmill 6:37 Technique 4 continued 8:52 Technique 5 10:07 Technique 6 11:05 Technique 7 🎧MUSIC: EPIDEMIC SOUND https://www.epidemicsound.com/referra...

Comments
  • 9 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Steaks 6 месяцев назад
    9 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Steaks
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • 7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Eggs 10 месяцев назад
    7 Techniques to INSTANTLY Upgrade Your Eggs
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Epic Village Feast: European Chef Cooks Giant Rustic Meal Outdoors #VillageFeast #OutdoorChef🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 2 часа назад
    Epic Village Feast: European Chef Cooks Giant Rustic Meal Outdoors #VillageFeast #OutdoorChef🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Идеальная куриная грудка в домашних условиях (по данным Food Science) 2 года назад
    Идеальная куриная грудка в домашних условиях (по данным Food Science)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Hähnchenbrust, wie Sie sie noch nie gekostet haben! Ein sehr schnelles und einfaches Rezept! 2 года назад
    Hähnchenbrust, wie Sie sie noch nie gekostet haben! Ein sehr schnelles und einfaches Rezept!
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Best Chicken Breast You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101 2 года назад
    The Best Chicken Breast You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 года назад
  • This General Tso's Chicken Ruins Takeout Forever 3 месяца назад
    This General Tso's Chicken Ruins Takeout Forever
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 7 способов МГНОВЕННО улучшить ваши овощи 1 месяц назад
    7 способов МГНОВЕННО улучшить ваши овощи
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 7 Tricks for Juicy Chicken Every Time (No More Dry Chicken!) | Allrecipes 4 месяца назад
    7 Tricks for Juicy Chicken Every Time (No More Dry Chicken!) | Allrecipes
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 5 Techniques to Instantly Upgrade Your Potatoes 1 год назад
    5 Techniques to Instantly Upgrade Your Potatoes
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Asked Michelin Chefs How They Cook Chicken Breast 2 месяца назад
    I Asked Michelin Chefs How They Cook Chicken Breast
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • Секреты быстрой нарезки. Как научиться быстро резать ножом. 3 года назад
    Секреты быстрой нарезки. Как научиться быстро резать ножом.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Если полить тортилью яйцами, то получится вкуснее пиццы, готовить быстро и легко # 346 7 дней назад
    Если полить тортилью яйцами, то получится вкуснее пиццы, готовить быстро и легко # 346
    Опубликовано: 7 дней назад
  • 5 Mistakes Most People make when cooking Chicken Breast. 3 месяца назад
    5 Mistakes Most People make when cooking Chicken Breast.
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 5 Ways I Make Chicken Thighs into Dinner Under 25 Mins 4 месяца назад
    5 Ways I Make Chicken Thighs into Dinner Under 25 Mins
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 9 Easy Techniques to Instantly Make You a Better Cook 1 год назад
    9 Easy Techniques to Instantly Make You a Better Cook
    Опубликовано: 1 год назад
  • Хрустящая курица в сливочно-чесночном соусе с пармезаном – простой рецепт 8 месяцев назад
    Хрустящая курица в сливочно-чесночном соусе с пармезаном – простой рецепт
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Chicken Marsala with Creamy Polenta 2 года назад
    Chicken Marsala with Creamy Polenta
    Опубликовано: 2 года назад
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 7 месяцев назад
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 7 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5