• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Cook Scallops like a Master Chef скачать в хорошем качестве

How to Cook Scallops like a Master Chef 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Cook Scallops like a Master Chef
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Cook Scallops like a Master Chef в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cook Scallops like a Master Chef или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Cook Scallops like a Master Chef в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Cook Scallops like a Master Chef

Sea scallops, endive & clementine sabayon. Chef Wilfrid Hocquet:   / chefwilfridhocquet   Preparation Smoked Sea Scallop 1. Cold smoke fresh sea scallops (300g–400g each) with cherry wood for a delicate, fruity aroma. 2. Reserve until ready for further preparation. Braised White Endive 1. Tie sliced orange with white endive and season with sea salt and black pepper. 2. In a medium pot, gently simmer shrimp stock to keep warm for the sauce. 3. In a separate rondo, toast juniper berry, coriander seed, fennel seed, white pepper, long pepper, bay leaf, and thyme over medium heat until aromatic. 4. Add shallots, carrot, celery, and endive trimmings. Sweat until softened. 5. Deglaze with Chardonnay wine and reduce. Add the warm shrimp stock and heat slightly. 6. Place the white endive into the pot, cover with a cartouche, weigh it down with a small rack, and place a lid on top. 7. Bake at 150°C for 1 hour. 8. Remove the endive, cool immediately in a blast freezer, and strain the cooking liquid. Reduce to a glaze. 9. Untie the endive and cut in half. Poached Clementine 1. Toast cinnamon stick, cloves, star anise, long pepper, Sichuan pepper, and black pepper in a pan. 2. Caramelize honey to a light blond color, adding a vanilla pod. 3. Deglaze with champagne vinegar and stir in white wine. Add the toasted spices and reduce slightly. 4. Let cool, then vacuum-seal with peeled clementine segments. 5. Sous vide at 90°C for 15 minutes, then chill in ice water. Blood Orange Sabayon 1. Reduce blood orange and Sunkist orange juice over low heat until syrupy. Strain. 2. Melt unsalted butter over low heat, then increase to medium. Skim the milk solids and allow the butter to turn golden brown. Strain if needed. 3. In a Thermomix, cook egg yolks and whites at 85°C on speed 3 for 25 minutes until pale and airy. 4. Gradually incorporate reduced blood orange and lemon juice. 5. Slowly blend in the brown butter to emulsify. Season with sea salt and black pepper. 6. During service, loosen with vegetable stock for a smooth texture. Blood Orange Chips 1. Slice blood oranges thinly using a slicer on setting 1. 2. Dip in sugar syrup (100g sugar, 200ml water) and soak overnight. 3. Dehydrate overnight until crisp. Parsnip Chips 1. Finely slice parsnips using a Japanese mandoline, then cut into julienne. 2. Deep-fry at 170°C until golden and crispy. 3. Drain on paper towels and season with sea salt. Clementine Powder 1. Dehydrate leftover clementine peels from the poached clementines until completely dry. 2. Blend into a fine powder. Plating 1. Season scallops with sea salt and black pepper. Sear on a plancha until golden. Finish in a pan with foaming butter, garlic, and thyme, basting for flavor. 2. Flatten endive halves between parchment paper using a pot. Sprinkle lightly with brown coconut sugar and sear on a plancha until caramelized. Transfer to the oven for 30 seconds and finish with the endive glaze. 3. Warm a poached clementine segment in its juice and place on the plate. 4. Arrange the scallops and endive. 5. Garnish with fried parsnip chips, clementine powder, and blood orange chips. 6. Serve 25g of blood orange sabayon emulsion in a silver pot on the side. Get more recipes: https://www.platingart.com #cooking #scallops #recipe

Comments
  • How to Cook Perfect Ravioli Like a Master Chef 10 месяцев назад
    How to Cook Perfect Ravioli Like a Master Chef
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Michelin Star Langoustine with Zucchini Flower Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS 5 месяцев назад
    Michelin Star Langoustine with Zucchini Flower Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How to Make the Poultry Terrine of Master Chef Wilfrid Hocquet 9 месяцев назад
    How to Make the Poultry Terrine of Master Chef Wilfrid Hocquet
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Говядина с чесноком, Лапша с картошкой, Салат лимон и грибы 20 часов назад
    Говядина с чесноком, Лапша с картошкой, Салат лимон и грибы
    Опубликовано: 20 часов назад
  • 3 соуса, соответствующих путеводителю «Мишлен», для домашнего использования 2 месяца назад
    3 соуса, соответствующих путеводителю «Мишлен», для домашнего использования
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Как правильно варить КАЛЬМАРА и вкусный салат из него! 4 года назад
    Как правильно варить КАЛЬМАРА и вкусный салат из него!
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Fish Mousse 11 месяцев назад
    How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • How to Cook Cod Fish like a Master Chef 10 месяцев назад
    How to Cook Cod Fish like a Master Chef
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • How this French Restaurant Makes the Best Bouillabaisse in Brighton | Brighton Food Boy 5 месяцев назад
    How this French Restaurant Makes the Best Bouillabaisse in Brighton | Brighton Food Boy
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Пряная утиная грудка с пюре из каштанов, луком, редисом, грушей и черничным соусом 2 года назад
    Пряная утиная грудка с пюре из каштанов, луком, редисом, грушей и черничным соусом
    Опубликовано: 2 года назад
  • Most Brilliant Smoked Fish Tartare Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS 5 месяцев назад
    Most Brilliant Smoked Fish Tartare Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Perfectly Cooked Duck Breast with Tortellini Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS 5 месяцев назад
    Perfectly Cooked Duck Breast with Tortellini Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 9 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan 2 дня назад
    Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 5 Fish Sauces Every Chef Should Know 4 месяца назад
    5 Fish Sauces Every Chef Should Know
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Revealing the Pheasant Recipe of Master Chef Michel van der Kroft 9 месяцев назад
    Revealing the Pheasant Recipe of Master Chef Michel van der Kroft
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Michelin-star Black Chicken Recipe | Chef Pam | Restaurant Potong 6 месяцев назад
    Michelin-star Black Chicken Recipe | Chef Pam | Restaurant Potong
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How to Make Beef Tartare with Oyster 11 месяцев назад
    How to Make Beef Tartare with Oyster
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Michelin Star pigeon recipe at Norwich's Only Michelin Star restaurant STORE at Stoke Mill 1 год назад
    Michelin Star pigeon recipe at Norwich's Only Michelin Star restaurant STORE at Stoke Mill
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рецепт гребешков от Энтони Бурдена | Назад к Бурдену, эпизод 33 2 года назад
    Рецепт гребешков от Энтони Бурдена | Назад к Бурдену, эпизод 33
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5