• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste скачать в хорошем качестве

滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste 7 years ago

滚紫菜汤

fish paste soup

紫菜汤食谱

紫菜汤

紫菜汤煮法

紫菜汤的做法

紫菜汤怎么煮

紫菜汤怎么做

seaweed tofu soup

seaweed soup chinese

seaweed soup recipes

seaweed soup chinese style

chinese seaweed soup

seaweed soup recipe

chinese soup

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



滚紫菜鱼滑汤 Seaweed Soup with Fish Paste

用爆香的江鱼仔来煮高汤,再来下少许姜片提味,然后加入紫菜汤配料,轻轻松松又煮好一碗汤了! 分量:4-5人份 需时:30分钟 材料: 紫菜 - 1片/ 5克 (浸发沥水) 番茄 - 1粒 (切4边) 白豆腐 -1块(切8边) 红萝卜片 - 8片 嫩姜片 - 5片 鸡蛋 - 1粒 鱼胶 - 150克 江鱼仔- 1把/ 50克 葱花 - 1茶匙 调味料: 油 - 1汤匙 盐 -1 茶匙 水 - 1500毫升 煮法: 1. 烧热锅,加油待热 2. 下江鱼仔,爆香 3. 加入水,大火煮滚,加盖,转中火煮10分钟 4. 起盖,沥去江鱼仔,高汤待用 5. 烧热锅,下姜片煸香 6. 加入高汤待滚,下鱼滑,红萝卜片,白豆腐,番茄,待滚至鱼滑浮上来 7. 加入紫菜,盐,搅匀·调味 8. 下蛋液轻轻搅匀至有蛋花出现 9. 熄火,上碗,洒上葱花,完成 This is an express soup recipe, can be done within 30 minutes! Portion: 4-5 pax Time required: 30 minutes Ingredients: 5g seaweed (soaked and rinsed) 1 tomato (cut into 4 pieces) 1 white tofu (cut into 8 pieces) 8 slices of carrot 5 slices of ginger 1 egg 50g ikan bilis 1 tsp minced scallion Seasoning: 1 tbsp oil 1 tsp salt 1500ml water Steps: 1. Heat the wok with oil 2. Add in ikan bilis and saute 3. Add in water, boil over high heat, cover with a lid, switch to medium heat and boil for 10 minutes 4. Lift the lid, extract and rinse ikan bilis, set the broth / soup aside 5. Heat the work, add in ginger and dry fry 6. Add in the broth and boil, add in fish paste, carrot slices, white tofu, tomato, boil until the fish paste floats 7. Add in seaweed, salt, stir evenly and season 8. Add in beaten egg, stir lightly until egg strips are seen 9. Turn off the gas, dress with minced scallion, it’s done! Music by Ikson - Bloom #南洋风味家常菜单 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB:   / nanyangkitchen.co   Follow us on IG:   / nanyangkitchen.co   Subscribe to our YT channel:    / nanyangkitchen  

Comments
  • Response to 3 years ago
    Response to "don't believe fish soup can be that white" comment, unedited video to show the process
    Опубликовано: 3 years ago
    2453972
  • 鸡丝河粉 Shredded Chicken Hor Fun 4 years ago
    鸡丝河粉 Shredded Chicken Hor Fun
    Опубликовано: 4 years ago
    843602
  • 苦瓜鱼片汤 Bitter Gourd Fish Soup | 苦中带甜 无需加奶 | Mr. Hong Kitchen 3 years ago
    苦瓜鱼片汤 Bitter Gourd Fish Soup | 苦中带甜 无需加奶 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 3 years ago
    281345
  • 🐟 Fish Cakes: The Cantonese Way (煎魚餅) 2 years ago
    🐟 Fish Cakes: The Cantonese Way (煎魚餅)
    Опубликовано: 2 years ago
    311303
  • EP01 素肉骨茶汤|鲜菇素药膳汤 |Vegetarian Bak Kut Teh|One-Two-Boost特约烹饪节目【素食风采】ft. 梁撷蕙 & 洪绣晴 1 year ago
    EP01 素肉骨茶汤|鲜菇素药膳汤 |Vegetarian Bak Kut Teh|One-Two-Boost特约烹饪节目【素食风采】ft. 梁撷蕙 & 洪绣晴
    Опубликовано: 1 year ago
    1427
  • 娘惹亚叁鱼 Nyonya Asam Fish 3 years ago
    娘惹亚叁鱼 Nyonya Asam Fish
    Опубликовано: 3 years ago
    259543
  • 這才是紫菜蛋花湯的正確做法,湯鮮味美,掌握好技巧,只要3分鐘就能學會【小家廚記】 3 years ago
    這才是紫菜蛋花湯的正確做法,湯鮮味美,掌握好技巧,只要3分鐘就能學會【小家廚記】
    Опубликовано: 3 years ago
    1102069
  • Seaweed egg flower soup, many people make mistakes, teach you a trick 2 years ago
    Seaweed egg flower soup, many people make mistakes, teach you a trick
    Опубликовано: 2 years ago
    276505
  • 酸菜鱼 Hot and Sour Fish Soup |  Mr. Hong Kitchen | 这道肯定非常的开胃 4 years ago
    酸菜鱼 Hot and Sour Fish Soup | Mr. Hong Kitchen | 这道肯定非常的开胃
    Опубликовано: 4 years ago
    1431949
  • 😊  Dad's SOOTHING Seaweed Soup (紫菜湯)! 3 years ago
    😊 Dad's SOOTHING Seaweed Soup (紫菜湯)!
    Опубликовано: 3 years ago
    258690

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5