• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】 скачать в хорошем качестве

How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】 4 years ago

捌き方

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Red Bream Sashimi and Simmered Red Bream Like a Pro【English subtitles】

■Knife Used in the Video (Funayuki) https://bit.ly/3fD7XrU ■Knife Used in the Video (Yanagiba Knife) https://bit.ly/2QJ4yzj ■Ingredient Provider Inaseri Co,. Ltd. https://inaseri.net/market/ [Limited-Time Coupon] 5% off coupon for Ginza Watari shop is available from Watari’s official Line for a limited time only. Add Watari on Line here: https://bit.ly/2SdGMM9 [Related Video] ■How to Cut & Dish Up Sashimi    • 【板前が教える】平造り・そぎ造り・薄造りの違い/盛り付け【刺身の切り方】   #bespokeknife #choppingboard #couponavailableonofficialline [Video Overview] A sushi chef shows how to fillet red bream (kinmedai) and make simmered red bream. ------------------------------------------------ ■Content 0:00 Red bream sashimi and simmered red bream 0:12 ★How to fillet red bream 3:08  How to cut the head in half 5:56  How to clean membrane and dark-colored flesh 7:04  How to drain the fish 8:09 ★How to fillet red bream in 3 pieces 8:39  Tips on filleting the fish 10:31  How to remove ribs 11:52 ★How to make red bream sashimi 14:17  Tips on searing the fish 15:00  Tips on dishing up sashimi 16:12 ★How to make simmered red bream 17:00  How to parboil the fish 17:56  Preparing burdock 18:26  How to make the soup 23:47  Dishing up simmered red bream 23:15  Finished simmered red bream ------------------------------------------------ #restaurantopenedoctober2020 #bookonlineapp #redbream #kinmedai [Watari’s Recommendations] ■Bespoke Knife (Funayuki) https://bit.ly/3fD7XrU ■Knives, Chopping Board and Dishes https://bit.ly/3uaVcdm ■Recommended Seasonings and Kitchen Utensils https://bit.ly/3wrFxaT [Contact] ■Reservation of the Restaurant https://bit.ly/3oJ488p (Let us know your name, desired date and time, and the number of people.) ■Others (Products, Services, Events and Collaborations) https://bit.ly/2SdGMM9 *You can also email us to the address that is on “About” section on the channel.

Comments
  • Rare Part of Tuna - How to Cut Out Kamatoro and Cut into Sashimi【English subtitles】 3 years ago
    Rare Part of Tuna - How to Cut Out Kamatoro and Cut into Sashimi【English subtitles】
    Опубликовано: 3 years ago
    85004
  • 【刺身】イシダイの捌き方・カサゴの唐揚げ【海鮮BOX】 2 years ago
    【刺身】イシダイの捌き方・カサゴの唐揚げ【海鮮BOX】
    Опубликовано: 2 years ago
    82449
  • How to Make Red Sea Bream 'Sugata Zukuri' Sashimi Perfect for Celebrations【English subtitles】 4 years ago
    How to Make Red Sea Bream 'Sugata Zukuri' Sashimi Perfect for Celebrations【English subtitles】
    Опубликовано: 4 years ago
    382797
  • Sushi Chef Teaches How to Fillet Mackerel – How to Make Simmered Mackerel in Miso【English subtitles】 4 years ago
    Sushi Chef Teaches How to Fillet Mackerel – How to Make Simmered Mackerel in Miso【English subtitles】
    Опубликовано: 4 years ago
    309011
  • Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь 2 days ago
    Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь
    Опубликовано: 2 days ago
    2292632
  • サクラマスの捌き方!サーモンとはどう違う?脂のノリは? 1 year ago
    サクラマスの捌き方!サーモンとはどう違う?脂のノリは?
    Опубликовано: 1 year ago
    39677
  • Squirrel Village 3 - Relax with Squirrels and Birds | Perfect Dog & Cat TV 3 years ago
    Squirrel Village 3 - Relax with Squirrels and Birds | Perfect Dog & Cat TV
    Опубликовано: 3 years ago
    196268
  • Sushi Chef Fillets 12-kilo Yellowtail – How to Fillet and Keep Big Fish Fresh【English subtitles】 4 years ago
    Sushi Chef Fillets 12-kilo Yellowtail – How to Fillet and Keep Big Fish Fresh【English subtitles】
    Опубликовано: 4 years ago
    1017835
  • 短時間で作るウマい煮魚!【銀だらと豆腐の煮付け】 1 year ago
    短時間で作るウマい煮魚!【銀だらと豆腐の煮付け】
    Опубликовано: 1 year ago
    463361
  • 【刺身入門】初心者向けに刺身の切り方を解説します 2 years ago
    【刺身入門】初心者向けに刺身の切り方を解説します
    Опубликовано: 2 years ago
    924351

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5