• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles скачать в хорошем качестве

Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Competition Rib Recipe from Pitmaster Heath Riles

For more barbecue and grilling recipes visit: http://howtobbqright.com/ #HowToBBQRight #CompetitionRibs #BBQrecipes Pit Master Heath Riles stopped by for this video to show me his secrets to winning rib competitions. Heath has won the Rib Team of the year in the Memphis BBQ Network for the past 4 years; (He’s well on his way to locking up a fifth title) so he knows a little something about cooking ribs. I’m thankful he’s willing to share his technique with us. Heath cooks Heritage Farms Cheshire Pork in bbq competitions. This meat is known for its’ superior marbling and flavor. The ribs are given a quick trim to remove and excess fat or sinew and he pulls the membrane off the back. For KCBS contest Heath cooks 4-6 slabs of St. Louis cut ribs and for MBN contests he cooks 12 slabs of the loin back ribs which are a Memphis staple. The ribs get a light coat of yellow mustard; then a generous layer of his Jalapeño Garlic seasoning; followed by medium layers of his signature Pecan and Honey Rubs. The same process is repeated on both sides, and he seasons the ribs about 20 minutes prior to going on the pit. For this cook Heath used my Trager grill running at 275⁰ with a mixture of Hickory and Cherry pellets for smoke flavor. The ribs go on the grill for about 2- 2 ½ hours or until the rub adheres to the meat and then they’re wrapped. In the wrap apply a light layer of Honey rub and lay the slab meat side down. Add a touch more Honey rub to the back side and ¾ cup of Heath’s Butter Bath mixture (it’s a powdered form of Brown Sugar, Butter, Honey, and other spices mixed with apple juice). Be sure to double wrap the ribs so the bones don’t poke through the foil. The ribs go back on the pit for an hour to tenderize and Heath pulls them off the pit when the internal temperature reaches 204 - 208⁰. He carefully takes the each slab out of the foil wrap and dust the back side with his Sweet Rub and light glaze (1 cup Sweet BBQ Sauce & ½ cup Tangy Vinegar). Then repeats the same process on the meat side. The ribs go back on the pit for 15-20 minutes to set the glaze and then it’s time to serve them to the judges. These ribs had a beautiful appearance and perfect texture, but the best part was the flavor. The rub combination and tangy sweet glaze brought out the richness in the Cheshire Pork. I see why Heath is a rib champion! For Killer Hogs BBQ Sauce, Rub and Competition BBQ equipment, visit: https://h2qshop.com/

Comments
  • No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ 1 год назад
    No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🔥 КАК ПРИГОТОВИТЬ СТЕЙК НА ГРИЛЕ 🥩 от МАСТЕР-ШЕФ-ПОВАРА 14 лет назад
    🔥 КАК ПРИГОТОВИТЬ СТЕЙК НА ГРИЛЕ 🥩 от МАСТЕР-ШЕФ-ПОВАРА
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Old School BBQ Chicken 1 год назад
    Old School BBQ Chicken
    Опубликовано: 1 год назад
  • Competition Pork Ribs I Tuffy Stone 2 года назад
    Competition Pork Ribs I Tuffy Stone
    Опубликовано: 2 года назад
  • BBQ Rib Comparison: Spare vs. St. Louis vs. Baby Back | Trim, Cooking Tips, and Taste Test 1 год назад
    BBQ Rib Comparison: Spare vs. St. Louis vs. Baby Back | Trim, Cooking Tips, and Taste Test
    Опубликовано: 1 год назад
  • РЕБРЫШКИ: все, что вам нужно знать 2 года назад
    РЕБРЫШКИ: все, что вам нужно знать
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как коптить свиные рёбрышки | Барбекю от безумного учёного 4 года назад
    Как коптить свиные рёбрышки | Барбекю от безумного учёного
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как коптить курицу 7 месяцев назад
    Как коптить курицу
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How to Make Competition Style Baby Back Ribs w/ Cary Chasteen | Heath Riles BBQ 3 года назад
    How to Make Competition Style Baby Back Ribs w/ Cary Chasteen | Heath Riles BBQ
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как закоптить индейку, чтобы она получилась сочной внутри и хрустящей снаружи 1 месяц назад
    Как закоптить индейку, чтобы она получилась сочной внутри и хрустящей снаружи
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Ребрышки в стиле Малкольма 5 лет назад
    Ребрышки в стиле Малкольма
    Опубликовано: 5 лет назад
  • This Woman Makes Better BBQ Than All Of Texas 11 месяцев назад
    This Woman Makes Better BBQ Than All Of Texas
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях 2 месяца назад
    Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Competition Chicken Thighs 6 лет назад
    Competition Chicken Thighs
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Царские Хачапури — Самые Редкие в Грузии! 3 дня назад
    Царские Хачапури — Самые Редкие в Грузии!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • This is why you should stop using the 3-2-1 Method SMOKED RIBS Method 2 года назад
    This is why you should stop using the 3-2-1 Method SMOKED RIBS Method
    Опубликовано: 2 года назад
  • Жаркое Советское 6 дней назад
    Жаркое Советское
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Купили Свежайшие Морепродукты прямо с лодки! Рыбный Ужин на всю семью 5 дней назад
    Купили Свежайшие Морепродукты прямо с лодки! Рыбный Ужин на всю семью
    Опубликовано: 5 дней назад
  • EASY Baby Back Ribs In The Oven | The Perfect Oven Ribs 2 года назад
    EASY Baby Back Ribs In The Oven | The Perfect Oven Ribs
    Опубликовано: 2 года назад
  • Apple Pie Ribs 5 лет назад
    Apple Pie Ribs
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5