• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

POV How to Cook a Steak скачать в хорошем качестве

POV How to Cook a Steak 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
POV How to Cook a Steak
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: POV How to Cook a Steak в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно POV How to Cook a Steak или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон POV How to Cook a Steak в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



POV How to Cook a Steak

Wanna know where a steak comes from? My dog shabu will demonstrate. Here's my complete guide to steaks: https://www.seriouseats.com/2012/12/t... Remember: eat your steak the way you want it, not what someone else tells you you should want. And FFS, if anyone starts giving you grief about preferring your steak medium or even well-done, just block them out of your life or at least out of your dinner. It's your steak, cook it as much or as little as you want. Personally, I find that the higher the fat content, the more well-done I like it (maxing out at about med-rare to medium for a really fatty ribeye or wagyu). I just went with a traditional butter-basted technique for this one, rather than the reverse sear, a technique I developed for Cook's Illustrated in 2006. If you want to know more about that method, here's a guide: https://www.seriouseats.com/2017/03/h... And here's my guide to steak myths that need busting: https://www.seriouseats.com/2013/06/t... And here's my guide to the Hot Fat Flash, my favorite way to finish a steak before serving: https://www.seriouseats.com/2017/03/t... And here's a non-video version of this butter-basting technique: https://www.seriouseats.com/recipes/2... PLEASE READ! The coronavirus has hit many folks hard, including first responders and hospital workers, individuals and families who were already food insecure, and service industry employees who are, for the large part, currently out of a job. My goal is to help fix both these problems in the best way I know how to contribute: organizing people, and cooking food. If you would like to donate to our free meal fund, head to https://www.toasttab.com/wursthall/ where you can buy a boxed meal for someone in need. These boxes go directly to the frontline workers and food insecure families who have been hit hardest by the coronavirus pandemic. They also allow me to hire back my kitchen team to cook and pack these meals (in a safe, clean way). So far we have served nearly 500 meals, and the number goes up every week. If you would like to make a monthly recurring donation of any size, head to my Patreon account at   / kenjilopezalt  . 100% of the proceeds go directly to the free meal fund. You can also help by buying my books at bookshop.org/shop/kenjilopezalt where 100% of my sales commission goes to the free meal fund, and an additional 10% goes to independent book stores around the country. Finally, stay safe. Here is my guide to food safety and the coronavirus, written with the consultation of virologists, food safety experts, and infectious disease specialists, and kept up to date as new research emerges: https://www.seriouseats.com/2020/03/f...

Comments
  • How to Reverse-Sear Prime Rib (Feat. Kevin Smith, The English Butcher) | Kenji's Cooking Show 1 год назад
    How to Reverse-Sear Prime Rib (Feat. Kevin Smith, The English Butcher) | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to make Steaks at home better than a steak house 4 года назад
    How to make Steaks at home better than a steak house
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pan-Seared Chicken Breasts with Pan Sauce and Spring Vegetables; Kenji's Cooking Show 5 лет назад
    Pan-Seared Chicken Breasts with Pan Sauce and Spring Vegetables; Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Reverse Sear is Still the Best Way to Cook Steak | Kenji's Cooking Show 9 месяцев назад
    The Reverse Sear is Still the Best Way to Cook Steak | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Steak 101: How to choose a steak and cook it in a pan (no thermometer) 5 лет назад
    Steak 101: How to choose a steak and cook it in a pan (no thermometer)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Cook the Juiciest Beef Tenderloin 1 день назад
    How to Cook the Juiciest Beef Tenderloin
    Опубликовано: 1 день назад
  • Наконец-то я попробовал стейк из двухлетней говядины! 2 дня назад
    Наконец-то я попробовал стейк из двухлетней говядины!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • The Most Insane American Wagyu Steak I've Ever Cooked | Kenji's Cooking Show 2 года назад
    The Most Insane American Wagyu Steak I've Ever Cooked | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 2 года назад
  • Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО! 7 дней назад
    Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Four Ways to Fry Eggs | Kenji’s Cooking Show 11 месяцев назад
    Four Ways to Fry Eggs | Kenji’s Cooking Show
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Cantonese style Scrambled Eggs (黄埔炒蛋) 5 лет назад
    Cantonese style Scrambled Eggs (黄埔炒蛋)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как лучше всего приготовить стейк? | Техники с Лань Ламом 3 года назад
    Как лучше всего приготовить стейк? | Техники с Лань Ламом
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making an apple that tastes like anything 1 день назад
    Making an apple that tastes like anything
    Опубликовано: 1 день назад
  • Food Lab Basics: POV Bucatini All'Amatriciana (Plus a Bonus Salad!) 5 лет назад
    Food Lab Basics: POV Bucatini All'Amatriciana (Plus a Bonus Salad!)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • POV Oyakodon 5 лет назад
    POV Oyakodon
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Eating Korea's WORST Rated Foods!! 3 часа назад
    Eating Korea's WORST Rated Foods!!
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show 4 года назад
    Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 4 года назад
  • Oven Fries — CRISPIER Than Deep-Fried 6 лет назад
    Oven Fries — CRISPIER Than Deep-Fried
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to Make Eggs Benedict for a Crowd | Kenji's Cooking Show 1 год назад
    How to Make Eggs Benedict for a Crowd | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 1 год назад
  • the GRILLED CHEESE I ate every other day for 2 years (The Fort Greene Grilled Cheese) 4 года назад
    the GRILLED CHEESE I ate every other day for 2 years (The Fort Greene Grilled Cheese)
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5