У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Sui Gyoza (Boiled Dumplings)│Chinese restaurant owner Chef Miyata или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: 300g ground pork 14 spring onions, minced 5g ginger, minced 50g Chinese chives, finely chopped 10g potato starch 5g salt 30g sesame oil 15g Sake 6g soy sauce Sesame seeds as needed Gyoza skin: 100g strong flour 100g wheat flour 2g salt 110g water Chinese restaurant 'Nakano Sai' https://nakanosai.gorp.jp/ Gourmet Studio FOOVER https://foover.jp/ ■Instagram / gourmetstud. . ■Twitter / foover_official ■Facebook / cuisinekingdom ■Pinterest https://www.pinterest.jp/foover0034/ CUISINE KINGDOM https://cuisine-kingdom.com/ Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM.