• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber скачать в хорошем качестве

海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber 4 years ago

海参焖猪脚

海参焖猪手

海参焖猪肉

braised pork trotters

braised pork trotters recipe

braised pork trotter with sea cucumber

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



海参焖猪脚 Braised Pork Trotters with Sea Cucumber

啊Hong用的海参是现成已经泡发的,海味干粮店或药材店都买得到。因为省略了泡发海参的准备功夫,这菜容易做得多了。啊Hong也说到火蒜是这菜的精髓,切莫以蒜头替代火蒜来做这菜。不然,会做不出这菜的原有风味。同时,为保持海参的脆嫩口感,海参的焖煮时间也不宜过长,大盖20分钟,入味就好了。今天就把这福建年菜学上来,过年又多道年菜来贺年啦。 分量:6-7人份 准备时间:20分钟 煮时:2个小时 材料A: ½只 猪脚(斩块) 1条 海参(现成泡发的) 10粒 花菇(泡软) 6粒 火蒜 3片 姜片 5瓣 蒜(去衣) 3颗 冰糖 1汤匙 黑酱油 3汤匙 酱油 ½ 茶匙 盐 2汤匙 油 1公升 水(盖过猪脚) 材料B: 2片 姜片 1公升 水(盖过猪脚) 1汤匙 料酒/ 花雕酒 准备功夫: 1. 把猪脚清洗干净,入锅,加入材料B, 汆烫片刻。猪脚出锅,洗净沥水待用 2. 泡发海参切块 做法: 1. 热锅倒入油,加入姜片和蒜头,炒匀爆香 2. 加入猪脚炒匀爆香,加入黑酱油和酱油,炒匀片刻 3. 倒入清水,冰糖、花菇和火蒜,炒匀盖上 4. 大火煮滚,转至慢火焖煮1个半小时 5. 起盖,加入海参,炒匀,盖上慢火继续煮20分钟 6. 起盖,加入盐调味 7. 转大火炒匀收汁 8. 熄火,完成 According to Hong, roasted garlic (don’t use the usual garlic) is the essence of this braised Hokkien dish. Portion: 6-7 pax Prep Time: 20 minutes Cook Time: 120 minutes Ingredients (Set A): ½ pc pork trotter (cut into pieces) 1 pc dried sea cucumber (soaked) 10 pc shiitake mushroom (soaked) 6 pc roasted garlic 3 pc ginger slice 5 cloves of garlic (remove skin) 3 pc rock sugar 1 tbsp dark soy sauce 3 tbsp soy sauce ½ tsp salt 2 tbsp cooking oil 1 litre water (enough to submerge pork trotter) Ingredients (Set B): 2 pc ginger slice 1 litre water (enough to submerge pork trotter) 1 tbsp shaoxing wine Preparations: 1. Wash the pork trotter, insert into a pot, add Ingredients B, blanch briefly, retrieve pork trotter, wash, drain and set aside 2. Soak sea cucumber and cut into pieces Steps: 1. Add cooking oil into a heated wok, add ginger slice, garlic and saute 2. Add pork trotter and saute, add dark soy sauce, soy sauce and fry briefly 3. Add water, rock sugar, mushroom, roasted garlic, fry evenly and cover with a lid 4. Bring to boil with high heat, switch to low heat and simmer for 1 ½ hour 5. Lift the lid, add sea cucumber, fry evenly, cover and continue simmer for 20 minutes 6. Lift the lid, add salt to season 7. Switch to high heat and fry evenly 8. Turn off the gas, it’s done! #南洋风味家常菜单 #友煮意 #新年年菜 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB:   / nanyangkitchen.co   Follow us on IG:   / nanyangkitchen.co   Subscribe to our YT channel:    / nanyangkitchen  

Comments
  • 金砖年糕 2-in-1 Baked CNY Nian Gao 4 years ago
    金砖年糕 2-in-1 Baked CNY Nian Gao
    Опубликовано: 4 years ago
    44508
  • 【海參燜豬肉 Braised Pork with Sea Cucumber】|林厨居家料理 Lim's Kitchen 4 years ago
    【海參燜豬肉 Braised Pork with Sea Cucumber】|林厨居家料理 Lim's Kitchen
    Опубликовано: 4 years ago
    256195
  • 鸡丝河粉 Shredded Chicken Hor Fun 4 years ago
    鸡丝河粉 Shredded Chicken Hor Fun
    Опубликовано: 4 years ago
    839799
  • 卤猪脚 Braised Pork Trotter | 白饭来两碗 | Mr. Hong Kitchen 3 years ago
    卤猪脚 Braised Pork Trotter | 白饭来两碗 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 3 years ago
    1435433
  • 【表弟好煮意】如何泡发海參 How to soak sea cucumber 3 years ago
    【表弟好煮意】如何泡发海參 How to soak sea cucumber
    Опубликовано: 3 years ago
    140152
  • 炸猪油渣 Crispy Fried Pork Lard 4 years ago
    炸猪油渣 Crispy Fried Pork Lard
    Опубликовано: 4 years ago
    618789
  • Braised Pork Trotters with Radish/酸辣白萝卜焖猪脚,怀舊南洋风味传统 5 months ago
    Braised Pork Trotters with Radish/酸辣白萝卜焖猪脚,怀舊南洋风味传统"酸辣猪脚"
    Опубликовано: 5 months ago
    311629
  • 虾枣春卷 Fried Prawn Roll 4 years ago
    虾枣春卷 Fried Prawn Roll
    Опубликовано: 4 years ago
    307283
  • 酱牛肉 肉酥 筋软 味道香 三酱牛肉的秘诀 7 years ago
    酱牛肉 肉酥 筋软 味道香 三酱牛肉的秘诀
    Опубликовано: 7 years ago
    4331463
  • 【国宴大师•红烧肉】最正宗的红烧肉Chinese Braised pork,酱香软糯,香而不腻,这样做简单又好吃 |老饭骨 5 years ago
    【国宴大师•红烧肉】最正宗的红烧肉Chinese Braised pork,酱香软糯,香而不腻,这样做简单又好吃 |老饭骨
    Опубликовано: 5 years ago
    1924795

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5